Switch to full style
Post a reply

Promjena teme foruma za blagdane

01 Nov 2014, 01:37

U ove sitne sate ja volim čitati putopise, prerade, opise modela..., ali ova promjena teme za noć vještica :KV je sve ispremještala. Smajlići su mi s desne,a ne s lijeve strane. Postaviti fotku ili video mogu samo bukvalno copy paste. Iako izgleda cool dosta mi se teško snaći na forumu jer neznam tko piše, a tko čita. Da li postoji opcija da se ovo jednostavno isključi. :B

Re: Promjena teme foruma za blagdane

01 Nov 2014, 10:27

Svi smo drugačiji i neki vole promjene a neki ne.

Mnogi su rekli da im je to nešto super, kao recimo i meni.

Neka te tješi, da u godišnjem prosjeku to traje izuzetno kratko. ;)

Ako se uopće ne možeš snaći gdje je što, to ti je jedinstvena prilika da se opustiš i
konačno pročitaš one teme za koje nikada nisi imao vremena.

:BULBAR

A evo onda i prigodan vic (koji naravno nije upućen tebi!)

Kako najlakše ubiti kokoš?

Zamijeni joj mjesta posudama sa vodom i hranom...

:DOG

01 Nov 2014, 10:38

Nadam se da tih par noćnih sati nije bilo previše stresno za tebe i ostale. I dalje ćemo imati takve promjene, a kad postavimo neku temu onda je ista za sve i ne može se promijeniti.
lp

01 Nov 2014, 11:50

zinzi wrote:Nadam se da tih par noćnih sati nije bilo previše stresno za tebe i ostale. I dalje ćemo imati takve promjene, a kad postavimo neku temu onda je ista za sve i ne može se promijeniti.
lp

Iskreno, mislio sad će trajati duže. Ne smetaju mi promjene, zabrinulo me to što su neke stvari jednostavno izostale, a to su imena forumaša, ubacivanje linkova, zamjena ikona itd.
Post a reply