H0modelar wrote:
... treba dobro znati što se radi, kada i na koji način.
...
Velika istina! Ja sam admin (prvi, drugi, treći ... whatever) na nekoliko foruma i dobro znam što to znači. Nije problem danas otvoriti forum ali ... ako neznaš što treba podesiti da bi sve bilo aman-taman i da gotovo svi članovi budu zadovoljni izgledom bolje je onda niti ne otvarat forum! Po mojem iskustvu bolje je biti moderator nego admin na nekom forumu jer kao admin doslovno moraš svakodnevno visit na forumu (ne nužno i sudjelovat u raspravama) i "bunarat" po postavkama.
Da me se sad ne shvati krivo ... nije mi na kraj pameti da ako bi mi netko i ponudio neki viši stutus od običnog člana to i prihvatiti. Ned'o Bog! Odmah i sad u startu se toga odričem jer kako sam i napisao na previše foruma imam neki status da bi si natovario još jedan. Mislim da je vrijeme i da otkrijem još jednu stvar (javno) ... malo prije promjene sučelja (nekako kad je došlo do povećanja broja admina i moderatora) odjednom sam primjetio da mogu ući u administratorski panel. Nadam se da znate što to znači! Bio sam fer pa sam odmah kontaktirao
zinzija a moglo je bit i suprotno da je netko drugi bio na mojem mjestu. Nemoram vam pričat što bi bilo da netko tko ima znanja što i kako napraviti napravi na forumu i sa članovima.
Hoću reći, moje oko vidi i ono što drugi teško zamjećuju!
Da se vratim na poantu ovog posta, moje njurganje nije ovo Ok nije ono OK ono se može promjeniti ... sve ide u dobrobit poboljšanja ali ne nužno. I ja sam samo čovjek (mada neki misle da sam marsijanac
...
) koji povremeno rogobori ali ne misli ništa loše.
Forum kako je sada koncipiran zbilja pruža jako puno mogućnosti da si svatko prilagodi sučelje po svojoj želji i na tome zbilja
zinziju treba skinut kapu!
Saluti da Fiume