Switch to full style
Post a reply

Dan otvorenih vrata HUVM-a

12 Dec 2013, 11:41

Image

Zadovoljstvo mi je pozvati sve željne druženja i zabave na Dan otvorenih vrata HUVM-a u subotu 14. prosinca u vremenu od 10-18 sati u prostorijama HUVM-a, Isce 15 (stara pučka škola).

Donesite makete, sudjelujte u nagradnim igrama, pojedite i popijte nešto s nama.....

Biti će organizirane i radionice s demonstracijama pojedinih maketarskih tehnika....

:DOG

Re: Dan otvorenih vrata HUVM-a

12 Dec 2013, 13:45

Sačuvaj tanjur graha :)

13 Dec 2013, 08:30

Niko nam je aktivan maksimalno i toplo se nadam izvješću sa prigode.
A kakav je fažol bio to očekujemo od H0modelara jer ga jako hvali ,naravno ako pogode isti recept :lol:

13 Dec 2013, 14:34

grah - fazol je povezan sa CK

na danima je nesto bolje ..... :DROOL

16 Dec 2013, 18:01

I kako je prošlo??? :think: Fotkice??? :think: Dokazi??? :whistle:Nemojte da moramo zvati FBI :GUN :lol: :lol: :lol:

23 Dec 2013, 15:07

Thalis-4341 wrote:I kako je prošlo??? :think: Fotkice??? :think: Dokazi??? :whistle:Nemojte da moramo zvati FBI :GUN :lol: :lol: :lol:

evo ....

Dakle dan je započeo standardnim okupljanjem;

Image

Nakon toga odradili smo nekoliko malih škola maketarstva;

Image

Image

Pa smo počeli slagati natjecateljski stol...

Image

a neki su odmah i započeli sa lobiranjima (vidiš ovo tu ti je moja i ona bu tukla nagradu :rofl2:)

Image

Image

No ipak prije proglašenja stigli su nam Djed mraz i srne koji su nam donjeli nešto za pojest i popit;

Image

Image

Pa smo se svi dobro zajeli i zapili;

Image

E onda je konačno krenulo proglašenje. No nebi MI bili MI da nismo opet malo nešto izmiksali, pa je odlučeno da djevojke, majke, sestre, ljubavnice i sl. proglašenih pobjednika zaigraju PIKADO i potvrde pobjedu svojih bližnjih pa je počelo uništavanje zida (ploča ostala duže vrijeme netaknuta);

Image

Image

No čak su i HUVM-ovke podpale pod moju muziku pa su si pomagale da (ne)pogode ploču;

Image

No ipak u smiraj dana uz opetovano iće i piće ali i slatko završili smo dan;

Image

I podjelu nagrada najmlađim članovima;

Image

Toliko za sada, a kada se dopune naše klubske stranice tamo budete mogli vidjeti i ostale detalje :beer:

slike i tekst - stips huvm

:DOG

23 Dec 2013, 18:01

Jako lijepo, pravo druženje :clap: :clap: :clap:

24 Dec 2013, 22:04

Ma bravo majstori!
Tako se radi event!
:clap:

Svaka čast!

:B