Switch to full style
Post a reply

Modelleisenbahnbörse Klagenfurt

25 Sep 2012, 10:00

Iako je šjor Dragec najavio ovu burzu 07.10.2012 ja sam otvorio temu iz svrhe da priupitam koga ću vidjeti od mojih Purgera gore?
A,i u ovu temu ću posložiti fotke i dojmove sa burze ;)

Re: Modelleisenbahnbörse Klagenfurt

25 Sep 2012, 10:11

Eh da...
Nema šanse da se izvučem od nekih rodbinskih krstitki, i baš tada! :evil: :evil: :evil:

Uuuu, što ću tugu liječiti na slijedećoj u Center Westu... :whistle:

Hajde budi dobar pa pofotkaj malo "Austrije" od privatnih prodavača :pray:
Gajim nadu da ono - meni zanimljivo - što se neće prodati u Klagenfurtu, bude opet
u ponudi u Grazu... :think:
Pa da se pripremim - ako me kužiš... :obscene-drinkingdrunk:

Danke!

B:B

25 Sep 2012, 10:49

Ja-ja naturlich herr Robi D-)

26 Sep 2012, 21:22

Damir wrote:Iako je šjor Dragec najavio ovu burzu 07.10.2012 ja sam otvorio temu iz svrhe da priupitam koga ću vidjeti od mojih Purgera gore?
A,i u ovu temu ću posložiti fotke i dojmove sa burze ;)

..za sada ti ne mogu odgovoriti tko će ići - jer je kod nas produženi vikend! Sada "kuburim" s postavljenjem izložbe na Zgb GK u nedjelju ! :BLACK-:

30 Sep 2012, 14:42

7.10. je sajam u Klagenfurtu (podsjeca me na Rudija) pa me zanima tko ide tamo da meni ucini uslugu :DREAMY i kupi tracnice za Lgb. Ako netko moze da mu nije problem super :gun-toot: , ako ne moze stvarno nije problem. Btw Daco me obavjestio o tome i rekao mi da ce se par ljudi zaletiti do tamo. Hvala puno!

30 Sep 2012, 18:33

Marko0909 wrote:7.10. je sajam u Klagenfurtu (podsjeca me na Rudija) pa me zanima tko ide tamo da meni ucini uslugu :DREAMY i kupi tracnice za Lgb. Ako netko moze da mu nije problem super :gun-toot: , ako ne moze stvarno nije problem. Btw Daco me obavjestio o tome i rekao mi da ce se par ljudi zaletiti do tamo. Hvala puno!

..mislam na tebe i tračnice! :BLACK-:

30 Sep 2012, 19:06

i ja bum trebao nekaga, ako je voljan mi nabaviti jedan pantagraf, svi zainteresirani neka se jave na PP ;)

30 Sep 2012, 20:32

nickname25 wrote:i ja bum trebao nekaga, ako je voljan mi nabaviti jedan pantagraf, svi zainteresirani neka se jave na PP ;)

Kakav? Škarasti ili laktasti,crveni ili crni...???

30 Sep 2012, 20:37

Damir wrote:
nickname25 wrote:i ja bum trebao nekaga, ako je voljan mi nabaviti jedan pantagraf, svi zainteresirani neka se jave na PP ;)

Kakav? Škarasti ili laktasti,crveni ili crni...???

..za koju loksu, roco, fleischmann ili... :WR

01 Oct 2012, 11:47

lakasti, za Roco DB 420, jer je napukao onaj donji dio, postolje za "lakat" :lol:
Post a reply