Switch to full style
Post a reply

ebay 100 kom ljudi 9.99 €

10 Jun 2012, 15:29

100 Stück Figuren H0 1:87 NEU

Re: ebay 100 kom ljudi 9.99 €

10 Jun 2012, 15:42

Alo sused! Vidim da se zabavljaš i tražiš po ebayu. Da vidiš kaj sam sve našao za onu tvoju bušilicu :gun-toot:
Samo pripazi. Ovaj kojeg si našao ne šalje u Hrvatsku. Možeš mu pisati i zamoliti ga da ti pošalje, ali poštarina će ti biti dosta visoka. Nijemci su najgori po tom pitanju.
Zatim gledaj da primaju paypal uplatu i tak. Nađi kaj želiš kupiti pa ćemo jednom proći kroz to zajedno. Na početku zna biti glupavih situacija. Da vidiš kakve sam gluposti delal ne kužeći taj njemački :mrgreen: :mrgreen:

10 Jun 2012, 16:18

Ma je kužim Njemacki donekle, jedino me neke strucne rijeci muce. Taj oglas sam mailom poslal kolegi u Minken, pa njemu taj Hans posalje. To bi igralo jel da.

10 Jun 2012, 16:25

vlado wrote:Taj oglas sam mailom poslal kolegi u Minken, pa njemu taj Hans posalje. To bi igralo jel da.

to ti je vrlo dobra opcija...

sused zinzi te dobro savjetuje
zinzi wrote:Alo sused! Vidim da se zabavljaš i tražiš po ebayu. Da vidiš kaj sam sve našao za onu tvoju bušilicu :gun-toot:
Samo pripazi. Ovaj kojeg si našao ne šalje u Hrvatsku. Možeš mu pisati i zamoliti ga da ti pošalje, ali poštarina će ti biti dosta visoka. Nijemci su najgori po tom pitanju.
Zatim gledaj da primaju paypal uplatu i tak. Nađi kaj želiš kupiti pa ćemo jednom proći kroz to zajedno. Na početku zna biti glupavih situacija. Da vidiš kakve sam gluposti delal ne kužeći taj njemački :mrgreen: :mrgreen:

Najbolje je kad imamo konkretan primjer i onda korak po korak ...
Vlado, nemoj se samo zaletavat, sused :)
Ah mi susedi .... :mrgreen:

10 Jun 2012, 16:27

vlado wrote:Ma je kužim Njemacki donekle, jedino me neke strucne rijeci muce. Taj oglas sam mailom poslal kolegi u Minken, pa njemu taj Hans posalje. To bi igralo jel da.

Ti prilikom kupovine možeš birati adresu na koju ti se šalje roba. Hans dobije uplatu i šalje frendu.

10 Jun 2012, 16:29

felix wrote:Vlado, nemoj se samo zaletavat, sused :)
Ah mi susedi .... :mrgreen:

hehehehe! Kao da živimo na onim američkim farmama, pa smo susedi udaljeni preko 5km :)

10 Jun 2012, 16:32

zinzi wrote:hehehehe! Kao da živimo na onim američkim farmama, pa smo susedi udaljeni preko 5km :)

ha čuj, zračne linije i manje
dobro je da ne moramo ovak ko na farmama ... :COW_1

10 Jun 2012, 16:39

Danas se po farmama ipak ide ovak :auto-dirtbike:

10 Jun 2012, 16:40

Zato moremo ovak :auto-dirtbike: ha kasnim

10 Jun 2012, 16:40

Bio sam malo brži :gun-toot: :gun-toot:
Post a reply