Switch to full style
Post a reply

Redovno održavanje

30 Nov 2012, 21:06

Cijenjeni forumaši
Večeras oko 22h i sutra u večernjim satima forum će bit ugašen na sat ili dva.
Zahvaljujem na razumijevanju

Re: Redovno održavanje

29 Sep 2013, 20:32

Sviđa mi se ovo novo redovito održavanje :handgestures-thumbup: Sada će biti lakše pristupiti preko smartphonea.

Imaj jednu... zamolbu prije nego primjedbu. Izvucite negdje dostupno gumb za aktivne teme jer ovako svaki put zaglavim u tražilici kada ga želim uključiti. Vjerujem da dosta ljudi tako pretražuje forum pa bi to mnogima pomoglo.

29 Sep 2013, 21:31

Dok to ne riješimo, prijedlog
Otvorite si "Aktivne Teme"
i spremite to kao bookmark

29 Sep 2013, 22:03

Dečki FORUM - puno bolji :gun-toot:

LP Sini

29 Sep 2013, 22:41

100 ljudi 100 ćudi ... ugodnije mi je bilo staro sučelje, ovi plavi "gumbi" prejako budu u oči :BORED

30 Sep 2013, 09:58

sini wrote:Dečki FORUM - puno bolji :gun-toot:

LP Sini

Super da ti se sviđa! D-)

30 Sep 2013, 10:03

thomcro wrote:100 ljudi 100 ćudi ... ugodnije mi je bilo staro sučelje, ovi plavi "gumbi" prejako budu u oči :BORED

Apsolutno!

I svačije mišljenje je bitno! :handgestures-thumbup:

Ima još dosta posla sa šminkanjem i opcijama, tako da će iz dana u dan biti sve - nadamo se svima - bolji! :dance:
Siguran sam da će zinzi staviti ako će se moći, par tema različitih boja - tako da će si svatko sam moći naći sebi optimalni izgled ekrana.

B:B

30 Sep 2013, 11:12

To! Prošla verzija foruma mi je bila crvena i bolje mi je izgledala nego primarna plava. Ova je OK ali ako sklepate nešto dobro :chores-chopwood: odmah mjenjam.

30 Sep 2013, 18:50

Je, i meni je ona bordo crvena bila super. Na ovo novo mozda se treba samo naviknuti. Sta se zinzija tice njega je lako smjestiti u narodnu izreku : "Kad ___ nema sta raditi onda krsti jarice". S druge strane ne vjerujem da nam zeli lose...samo naprijed zinzi, without :obscene-drinkingcheers:
Aha, sad sam se sjetio. Meni fali "pocetna" na kraju svake teme.

01 Oct 2013, 01:13

H0modelar wrote:...
Siguran sam da će zinzi staviti ako će se moći, par tema različitih boja - tako da će si svatko sam moći naći sebi optimalni izgled ekrana.

B:B

E to, osobna personalizacija. Nemam niš protiv plave boje (ima i ja na svojih nekoliko foruma plavo sučelje) al' ova tamno-plava dosta iritira. Gumbeki su pak priča za sebe, moram napregnuti vid da bi vidio gdje je čega novoga (jbtga Image čini svoje Image)
Post a reply