Tokom podmazivanja napravio sam jednu ludost, a to je da sam motor za vrijeme vrtnje "isprao" s balistolom i zatim ostavio da se iscijedi. Motori nakon toga rade bez problema.
Jednom prilikom ima tome već jedno mjesec i pol dana H0modelar mi je savjetovao da se poigram sa zvukom na način da zvučnik (stari) od lokomotive maknem i spojim zvučnik od Hi - Fi linije i ostao sam ugodno iznenađen koliko je to bila kvalitetna reprodukcija.
Usporedba:
Stari zvučnik
Hi - Fi zvučnik
Kad sve zbrojim, da sam maleticu doveo u adekvatno vozno stanje trebalo mi je sveukupno 18 radnih sati i 60-tak eura za dijelove. Uživao sam u slaganju i raznim probama, ali najveći gušt mi je bio da pokažem jedan ovakav osebujan model na prvoj "službenoj" vožnji članovima kluba, foruma i ostalim ljubiteljima željeznice. Ova subota mi je bila super.
Ideš Pa ovdje ima više žica nogo kaj sam mogao i zamisliti. Nisi štedio na tovatnoj masti Jučer na susretu je tako glatko vozila kao da levitira iznad tračnica, stvarno si je sredio bolje nego kad je valjda izašla iz tvornice
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum