Oj, oj,oj - dragi Željko. Jedan od boljih komentara. Hvala. Dakle tipične engleske velike vrtne željeznice nisu mi bile inspiracija. Razmišljao sam svojom glavom pa mi se 260mm činilo sigurnijom nego li 184mm. Nadalje 260mm se nekako predobro uklapa u špur 760mm pa stime i u mjerilo 1:3. Tu je hvala bogu izbor različitosti više nego velik. Vagoni a i lokse u principu mogu izgledati kako stvaraocu padne na pamet.
Jedan vagon ste već vidjeli (sa kojim nisam zadovoljan iako sam izjavio suprotno) - morat ču ga dotjerati.
Trasa je bila zamišljena u dužini od nekih 300-350m, sa dvije skretnice, no bit će puno kraća. Klasičan oval sa ev. jednom skretnicom, (palim se na te skretnice i zanima me - mogu li ja to??? A i godine su počele ostavljati svoj trag. Pa , jednog dana, kad se izdovoljim vožnje sve ide na prodaju. Potencijalnih kupaca već imam. No, sa svim time moja želja za stvaralaštvom se nije umanjila. Ne prodam li ja ove godine jedan traktor onda se dajem na dizel-hidrauličnu lokomotivu na četiri osovine. Nešto sa šarganske osmice. . . . pa ako te zanimaju i ti detalji - javi se, pogotovo sada kad smo i FB frendovi. Možda se primim i nekog tramvaja