Vrlo zanimljivo, baš za "Amerikance". To bi bilo zanimljivo vidjeti kao model. U biti jednostavno a opet vrlo atraktivno. Samo treba malo više prostora.
Surfajući dalje po linkovima našao sam nekoliko snimaka putovanja Aljaskom u panoramskim vagonima. Ovako izgledaju takvi vlakovi:
Ovako izgleda putovanje u njima:
Na um mi padaju dvije stvari. Prva je modelaska, kako bi ovo izgledalo kao model? Druga je kako bi takvi vlakovi izgledali u stvarnosti na našim prugama? Zanemarimo one velike UltraDome vagone. Postoje i niže verzije. Ova čak ima otvorenu platformu na kraju vagona.
Zamislite takav vlak na Riječkoj pruzi ljeti a pogotovo zimi. Zatim na Bohinjskoj pruzi, Barskoj pruzi pa čak jednom i na, Bože me oprosti, Unskoj pruzi. Dali bi to bio, uz pametan marketing mamac za putnike?
Isprike Juri na opširnom uskakanju u temu ali ponijela me Aljaska
p.s. Ako admini misle da ne spada tu slobodno selite.
Vrlo zanimljivo, baš za "Amerikance". To bi bilo zanimljivo vidjeti kao model. U biti jednostavno a opet vrlo atraktivno. Samo treba malo više prostora.
BTW Uvijek treba malo više. Bilo čega.
_________________ Ne možete unaprijed znati koju stranu kruha treba namazati. (Murphyjev zakon)
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum