Post a reply

Re: Chu, chu, stari modeli !

18 Apr 2012, 12:25

vlado wrote:Nema onog smajlica gdje se češem po glavi, pa pojasni malo.

Sorry Vlado nije tebi namjenjeno Image znaju oni koji ih se tiče ;)

18 Apr 2012, 12:26

vlado, mislim da oni ne zele da ti dam ove prakticne savjete, nekoliko postova mi je iz zavisti obrisano :ugeek:

18 Apr 2012, 12:27

Gromka wrote:
vlado wrote:
Gromka wrote:preporucujem prvu kupnju obaviti na stranici napisanoj na jeziku o kojem nemas pojma, tako sigurno kupujes krivo i naucis se pameti

pa kaj da čekam kineze, šveđane, francuze ili žabare jer njemacki znam donekle dobro, a engleski dovoljno

svedjani su dusu dali za prevariti se, mada pretpostavljam da razlikujes dobro slova H i N (osim ako si s podrucja gdje se pise i latinicom i cirilicom, pa te to buni)

nekaj cirilice znam procitati ali bas kaj na cirilici jos nisam videl pogotovo ne ovde u Jaski

18 Apr 2012, 12:28

u svakom slucaju, vlado, slusaj me i dobro pripazi, citaj sitna slova

ako i nema cirilice, prije nego sto povjerujes da je vagon/ loksa tako jeftina, a bas je onakva kakvu trazis, daj zeni da pogleda sve jos jednom, ona ce te razuvjeriti da si toliko sretan :mrgreen:

18 Apr 2012, 12:33

Evo Vlado pokušaj kod ovog tipa u SLO :text-link:
Ima nešto starijeg Marklina pa ako te zadovoljava naručiš preko e-maila
što te zanima na prvu SLO poštu koja je uz granicu sa HR.
Daš svoje ime i prezime te adresu te pošte sa poštanskim brojem i obavezno ispod da ti napiše
(poste restante). Ako je poslao recimo u PON, ti u PET ili SUB odeš po paket obavezno sa osobnom iskaznicom
platiš sve u pošti i to je to ;)

18 Apr 2012, 12:34

Damir wrote:Evo Vlado pokušaj kod ovog tipa u SLO :text-link:
Ima nešto starijeg Marklina pa ako te zadovoljava naručiš preko e-maila
što te zanima na prvu SLO poštu koja je uz granicu sa HR.
Daš svoje ime i prezime te adresu te pošte sa poštanskim brojem i obavezno ispod da ti napiše
(poste restante). Ako je poslao recimo u PON, ti u PET ili SUB odeš po paket obavezno sa osobnom iskaznicom
platiš sve u pošti i to je to ;)

Vrlo zanimljivo, recimo onih 100 kom. ljudi, ali sad mi je sinula druga ideja: moj bivsi radni kolega zivi u Slo, pa ja čovjeku dam njegovu adresu, a on kad bu u prolazu kroz Samobor ostavi mi u firmi.

18 Apr 2012, 12:35

Kaj reci, nemoj biti :evil: nema te pol vure uz djecurliju i vec sranje. Danas idem cistiti lokomotive, posto se nis ne zida na maketi i imam kaj videti. :shock: Mali je slavil rođendan i naravno u familiji imas uvijek barem dva divljaka i jednom od njih je pala lokomotiva. Čuvaš ju 30 godina i svoje klince naučiš nečemu i onda dojde takav da ne velim kaj i uhebe ti i to malo kaj imas. Oprostite na izrazima ali jednostavno sam lud, sve se vidi.
Image
By vladic7 at 2012-04-08
Image
By vladic7 at 2012-04-08

18 Apr 2012, 12:35

Prva slika nije ona kaj je trebala biti, vec ova.
Image
By vladic7 at 2012-04-08

18 Apr 2012, 12:36

Pukao je vijenac kotača,a i bandaž je natučen :(
Možda bi Borna mogao imati koji kotač od takve lokse u svojoj arhivi djelova Marklina :?:

18 Apr 2012, 12:37

Probal sam ju, čak i ide ali ipak bumo to zamijenili, ionak ju treba raskopati jer kad treba krenuti samo zuji, pa ju malo gurnes onda ide. Morat cu do Borne.
Post a reply