Stanley wrote:
Slobodan sam postaviti jedno pitanje. Sutra će se navršiti jubilarnih mjesec dana otkako sam poslao mail s nekim upitima na adresu KŽMZ, navedenu na web stranici, ali nisam udostojen odgovora. Pa me zanimaju dvije stvari: a) je li administrator koji prima mailove živ i dajbože zdrav i b) ima li šanse dobiti odgovor prije nego preselim u Fućkov jarek? Hvala.
Potpuno legitimno pitanje!
Za utjehu, niti nama starijim članovima nije bilo puno drugačije pod bivšim čelništvom,
kao što se može vidjeti po kronologiji ove teme i pogledom na klupsku stranicu
Samo dva primjera...
Recimo, ostala je vječna enigma bez odgovora, zašto ovaj forum nakon 130 (!?!) stranica, 1295 postova sa 14698 pogleda,
nije zaslužio svo ovo vrijeme jedan
mali linkić , bilo gdje na klupskoj stranici.
(Hvala Stanleyu na ovom upitu, jer je to zoran prikaz percepcije ljudi da su zapravo ovo klupske stranice -
koliko par članova prikazuje konstantno sve klupske događaje)
Dapače, voditelj projekta (iz tima koji se sam izabrao
) izložbe u Tehničkom muzeju,
je bez ikakvih problema ili neke brige o ostalim članovima, odlučio 2 mjeseca prije izložbe, da - eto - izložbe ... nema!
I da ne nabrajam dalje...
No čini se, po prvim danima i postupcima novog čelništva, da stvari idu osjetno na bolje.
Ipak će trebati neko vrijeme da se sve stvari poslože, pa tako i klupske stranice sa službenim mailom.
Samo malo strpljenja dok ne prođe ta tranzicija sa svim banalnim problemima, da me
pisati...
U međuvremenu, za sve šire informacije možete mene kontaktirati na
h0modelar@gmail.com...
Inače, vrlo skoro - ako ne i ubrzo ... ova tema bi mogla postati mega-atraktivna!