Post a reply

Re: Amerikanci na mojoj maketi-Brojcile

21 May 2012, 11:26

Moja omiljena prerada Joef-a i Mehana i cuvene boce za zavarivanje.. pre neki dan je dobio metalne osovine pa sad trckara po maketi kao blesav!
Image
Takodje prerada u mojoj reziji po uzoru na model koji sam video na netu.. ceka metalne osovine i dekale a do tad sam je posteno zaprljao!
Image
Life-Like..
Image
Lima Italy.. nisam znao da su i oni pravili Amere?
Image

21 May 2012, 11:32

Athearn sa traktorima..
Image
Life-Like..
Image
Alco c-415 ugradio sam joj metalnu ogradicu i komplet pogon od Frateshi lokse i sad preostaje postarivanje i jos neki detalji,ugradnja keedy kuplunga rasveta itd!
Image
Athearn gp-38 prava starudija,jos sam je ja uprljao posteno! Ofarbao sam joj ogradicu bila je onako bezveze ofarbana!
Image

21 May 2012, 11:40

Ovo je jedan specijalni vagon takav je jer mi je neko napisao grafit na njemu i to bas ime moje devojke.. ko li je to mogao uraditi :romance-heartsthree:
Image
Image
Image

21 May 2012, 12:50

Odlični modeli i još bolje patiniranje B:B
Za grafite da ne govorim vidim da je i Vendi bila vrijedna :lol:

21 May 2012, 12:59

Odlično, samo te molim da zbog poradi nedavnih upita o patiniranju detaljnije objasniš s čime i kako si postarao vlakiće? :B

21 May 2012, 13:36

Air-brush je krivac za to i nitro boja prosta stvar.. ima tu razne tehnike ali jos uvek ucim da bi to bilo savrseno!
Imam i neke pudere sa kojima posipam vagone ali to je sve neozbiljno i moram kupiti nesto originalno kad vec volim da se bavim postarivanjem!

21 May 2012, 14:17

...sve za 10+ :B osim vagona na trecoj fotki. Taj izgleda toliko star da je spreman za rezanje :lol: :lol: a grafiti "wendy" ma kaj da velim - superodlicnodeluxeprvaliga :text-bravo:

21 May 2012, 14:37

:clap: :clap: :clap:
Evo napokon i Amerikanci se bude
jest da nismo isto mjerilo ....
:text-bravo:

21 May 2012, 15:31

piccolo wrote:...sve za 10+ :B osim vagona na trecoj fotki. Taj izgleda toliko star da je spreman za rezanje :lol: :lol: a grafiti "wendy" ma kaj da velim - superodlicnodeluxeprvaliga :text-bravo:

Kad bude taj poceo da ispada sa koloseka ima da ga :chores-chopwood: piccolo ne brini!
Kad si se ti toliko odusevio mozes misliti koliko se cura odusevila???
To je bilo iznenadjenje za nju nije ni znala za taj projekat..

21 May 2012, 15:34

felix wrote::clap: :clap: :clap:
Evo napokon i Amerikanci se bude
jest da nismo isto mjerilo ....
:text-bravo:

Mi "Ameri" smo usamljeni felix ali sto kazes budimo se :flags-usa:
Post a reply