Post a reply

Re: Maketa za jednog Vedrana

02 Dec 2014, 21:01

:handgestures-thumbup:

02 Dec 2014, 21:45

02 Dec 2014, 21:56

spidermax wrote:evo kako bi izgledalo sa ovim veeelikim skladištem.. ne sviđa mi se baš, ali mislim da će klincu biti jako zanimljivo jer se može igrati i kamiončićima kako ih parkira i tak to.. kaj, pa i ja bi se tak igral :-))

e da.. ljudi, ajmo nać ime maketi.. što mislite o "vedrograd"? (naravno, natpis bi išao i na stanicu ;-))

:text-bravo: za razmišljanje!

Daj mu čim više opcija za igranje, sve ostalo je sporedno.

...

Ti si već dokazani majstor za davanje imena maketama/modulima,
tako da se nema što puno dodati na Vedrograd! :clap:

02 Dec 2014, 22:16

Pozdrav,
pa evo, da se i ja "prikopčam";
daklem, nudim jeno manje skladište (sa rasvjetom), lokšupu, 2 kućice a imam viška i 2 "zida" (mislim da je vollmer, debljine 3 mm u boji cigle) a našlo se bu i nekaj travice v raznim bojama.

Image

Image

Image

Image

Image

Also dakle, ako postoji potreba za navedenim, prosim javit jer ja u Zg ne dolazim prije 24.12. a to je kasno tak da moram organizirat "prijevoz".

02 Dec 2014, 22:58

@svi dobročinitelji.. oki, onda ostaje Vedrograd.. baš mi se sviđa ime :-)

@robogovi4.. savršeno.. sve osim mlin, imam i ja nekakav, ali to mi baš nigdje ne stane niti ne paše.. travice isto ne treba, hvala, toga imam stvarno dosta.. i to je to što se tiče kućica.. ovo manje skladište i lokšupica mislim da će se savršeno uklopiti.. aj pls ako možeš poslati preko kioska TISKA.. može na bilo koji u Sesvetama..

dakle, tako da će u desnom dijelu biti malo skladište, veliko za kamione, stanica i lokšupa, a lijevo mjestašce sa 4 kućice, bankom i crkvom.. to je to, više ne treba kućica, zelenjave isto imam dosta doma, a i sutra u rijeci pokupljam nešto, i još sam negdje nešto vidio kod nekoga pripremljeno, više ne mogu pratiti sve tko je što pripremio :-)).. ali hvala Bogu da je tako :-)..

02 Dec 2014, 23:06

Ideš!

03 Dec 2014, 05:39

Image

03 Dec 2014, 05:39

uglavnom ak treba bilo kaj u N tu je moj ormar :gun-toot:

03 Dec 2014, 05:44

carobni ormar je pun loksi,vagona,kucica i trave za maketu i iako ja nisam tamo u zg ima osoba koja ce dat kaj vam treba prugica

03 Dec 2014, 06:29

spidermax wrote:@svi dobročinitelji.. oki, onda ostaje Vedrograd.. baš mi se sviđa ime :-)

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Post a reply