fliperi wrote:
Da , to je to . Baš ti veliko hvala ! Nadam se da ideš sa društvom slijedeći vikend ...''full gear'' .
Molio bi još makro snimaka , i detaljnijeg ekspozea - Tko su ti ljudi , koja im je dobna skupina , koliko ih ima ? Kako su uopće došli do kocenzusa da naprave takvu maketu sa takvim radiusima i ''takvim kompromisima'' ...(jer ti kompromisi su mi poznati) . Zaista je jedna od najljepših . Njima bi trebalo udijeliti avionski hangar .
Drage volje ću udijeliti snimaka, ako bude novih.
Ugodno sam razgovarao sa jednim članom (Kurt) i saznao i te detalje vezane na članstvo,
no mislim da ne bi bilo korektno prema njima da ovako javno objavim te detalje.
Duboko sam uvjeren da ništa nije slučajno, i da je sve plod razmišljanja i projekta.
Namjerno sam pokazao fotke skrivenih helixa.
Obzirom na tematiku, za očekivati je da voze i "ozbiljnjije" kompozicije, koje su vrlo zahtjevne za vožnju i kinematiku.
Inače, u tih 45-ak min koliko sam bio tamo, ništa niti jednom nije ispalo... sudarilo se ... izgubilo se... pokvarilo se...
Dakle, baza (vožnja) je očito - besprijekorna.
Dati im hangar?
Razumijem što si htio reći!
No i to je za razmisliti...
Oni nisu daleko od "tvog i Cisovog" nivoa/načina/metode izrade, i vidi se da još ima dosta toga što nije gotovo.
Tada je hangar možda nešto što nikad ne bi bilo gotovo, pa bi postojala mogućnost da čak izgube volju za to ikad dovršiti...
Ovako su oni napravili nešto što nije daleko od kraja, i sve izgleda... kao jedna velika Cisova diorama!