Post a reply

Re: Maketa iz Lendave

06 Apr 2015, 14:19

H0modelar wrote:... sada je sve spremno za puno video snimaka prugica

I za automatizaciju :lol: :lol: :lol:

:text-bravo:

07 Apr 2015, 23:41

Krasno... :handgestures-thumbup:
Konačno da maketa i oživi! :clap:

Nije da prigovaram :) , ali dajte se sjetite nas kojima se sviđaju noćne fotke. :DREAMY

Baš je bila prilika malo prigušiti svjetlo i u kadar uhvatiti tvornicu sa ovim putničkim 362,
onako da "gmizi kao zmija"... :shifty:

07 Apr 2015, 23:47

sini wrote:...drugi put vozimo parnjače...

Uuuu... :clap:

Samo dajte koji krupan plan, da se vide svi ti fini detalji (signali, skretnice)... :pray:

Recimo kao ovaj kadar, koji je - uh!

dscn0643.jpg
dscn0643.jpg (226.11 KiB) Viewed 5290 times

08 Apr 2015, 08:44

H0modelar wrote:Samo dajte koji krupan plan, da se vide svi ti fini detalji (signali, skretnice)... :pray:

Negdje gore mmatja reče da neće do jeseni imati vremena baviti se maketom
ali kada bude moguće, najavljujemo se (opet) u posjet s malo snimateljske opremice pa da to malko snimimo, smontiramo ...

08 Apr 2015, 12:10

felix wrote:
H0modelar wrote:Samo dajte koji krupan plan, da se vide svi ti fini detalji (signali, skretnice)... :pray:

Negdje gore mmatja reče da neće do jeseni imati vremena baviti se maketom
ali kada bude moguće, najavljujemo se (opet) u posjet s malo snimateljske opremice pa da to malko snimimo, smontiramo ...

U tom slučaju, ču svakako nači toliko vremena, da se to obavi... :happy-smileyflower: I možda ču do tada uspjeti usposobiti i prvu polovinu skrivene stanice, da budu vožnje još interesantnije... :think: :angelic-green:

08 Apr 2015, 15:41

Nekako mi se čini da sm se dogovorili :BEE-:

08 Apr 2015, 22:31

Dečki polako! Eto ovako...Malo sam "prostudirao" moj plan rada i ustanovio, da su u Aprilu i Maju 26.4,10.5 ili 24.5 jedini termini oko kojih se možemo dogovoriti za posjetu. Dakle u svakom slučaju bi to bilo moguče jedino Nedeljama! Dalje čemo vidjeti...
L.P.

09 Apr 2015, 07:02

mmatja wrote:Dečki polako! Eto ovako...Malo sam "prostudirao" moj plan rada i ustanovio, da su u Aprilu i Maju 26.4,10.5 ili 24.5 jedini termini oko kojih se možemo dogovoriti za posjetu. Dakle u svakom slučaju bi to bilo moguče jedino Nedeljama! Dalje čemo vidjeti...
L.P.

ma naravno. nema žurbe.
već vidim da će to biti teško prije lipnja.
Ali kao što rekoh za prave stvari nikad nije kasno :)

18 Apr 2015, 22:22

Na lijepoj i sadržajnoj maketi probrani, srcu dragi modeli! :clap: :clap: :clap:

18 Apr 2015, 23:46

Pozdrav još od mene. Evo danas uspjeli usposobiti i skrivenu stanicu...

L.P.
Post a reply