Post a reply

Mini Drill

11 Jun 2012, 13:01

imali smo raspravu o ovom ...
vule wrote:najbolja stvar za bušiti male rupice
Image

Brass Archimedes Drill Suit Micro Hobby Craft Airfix Mini Hand Hobby Drill

[img=left]http://i.ebayimg.com/t/Brass-Archimedes-Drill-Suit-Micro-Hobby-Craft-Airfix-Mini-Hand-Hobby-Drill-/00/%24(KGrHqN,!l8E2E1QzIHrBNjPkeQ,-w~~_35.JPG[/img]

2,37 funti ili oko 22,00 kune
više košta poštarina :lol:
no ima lik u ponudi još dosta zanimljivih i jeftinih stvarčica
vrijedi mu pregledati dućan

Re: Mini Drill

11 Jun 2012, 13:43

Nekak najviše preferiram kupovimu u Hong kongu i UK. Sve ostalo mi je onak... Jedino me iznenadio neki tip sa Tajlanda. Poslao nam je futrolu za mobitel besplatno, a stigla je za 5 dana.

11 Jun 2012, 13:47

Nikako mi ti prodavači iz Kine nisu jasni
gotovo svi nude free shipping

Kad bi mi slali njima razglednicu u Hong Kong poštarina bi koštala više nego što te košta proizvod koji kupiš ....
Fakat ne kužim ....

11 Jun 2012, 13:56

felix wrote:Nikako mi ti prodavači iz Kine nisu jasni
gotovo svi nude free shipping

Kad bi mi slali njima razglednicu u Hong Kong poštarina bi koštala više nego što te košta proizvod koji kupiš ....
Fakat ne kužim ....

Oni imaju neke ugovore sa svojom poštom i kurirskim službama. Dobivaju dobre cijene za hrpe paketa koje godišnje pošalju. Zato, a i zbog drugih razloga mnogi ne šalju u Hrvatsku i veći dio Europe.
Zatim, druga stvar je da je u cijeni proizvoda već uračunat dio poštarine. To se vidi kad isti prodavač prodaje istu robu sa i bez poštarine. Koliko god nama neke stvari djelovale jeftine, oni zarađuju na njima i do 100%

11 Jun 2012, 16:59

E, sad me zanima da si uzel dva komada jel bi bila manja poštarina ?

:B

11 Jun 2012, 17:04

vlado wrote:E, sad me zanima da si uzel dva komada jel bi bila manja poštarina ?

Ima više opcija. Ne naplaćuju samo poštarinu nego i pakiranje i slanje. Najčešće ti je prvi komad najskuplji a za svaki slijedeći ti je slanje nekih desetak posto manje.

11 Jun 2012, 17:07

E baš zato i velim da se susjed Samoborac sjetil naruciti jos jedan komad, bi si i pivu u Samoboru popili makar ne pijem.

11 Jun 2012, 17:22

vlado wrote:E baš zato i velim da se susjed Samoborac sjetil naruciti jos jedan komad, bi si i pivu u Samoboru popili makar ne pijem.

ak si mislil na mene, nisam još naručio, pa ak želiš ...
nisam ni ja pivopija, pa bi si mogli naručit dvije krigle i samo :obscene-drinkingcheers:
možda nam zinzi popravi prosjek :lol:

još nisam siguran koju bi si naručil
onu prvu ili ovu
TZ043 Miniature Mini Hand Drill Hobby Maker Model Jewellers Tools & PCB Work Etc

[img=left]http://img692.imageshack.us/img692/294/screenshot20120611at181m.png[/img]

isti je lik u pitanju pa nije problem da ti uzmem onu gornju
prošaraj malo njegovim dućanom pa ak još nešto želiš ...
gingernuts craft tools and more
ja bum si i svrdla za to uzeo od njega ...

11 Jun 2012, 17:27

Jel kasno da javim do nekih 22.00, djeca me dave s glupostima, pa nemrem sad.

11 Jun 2012, 18:24

vlado wrote:Jel kasno da javim do nekih 22.00, djeca me dave s glupostima, pa nemrem sad.

ma nebum ja to danas naručival ...
samo si ti uzmi vremena koliko trebaš i pošalji mi :EMAIL
Post a reply