H0modelar wrote:
Ha - ništa...
Sinija sutra obavezno posjetimo, a do Miše mi dođemo - kada on neće pa neće u Graz...
NEEEE da neču!!! NE MOGU!!!!Žao imam takvo zaposlenje u firmi, gdje se radi NON-STOP 24 sati dnevno bez obzira na Nedelje ili praznike i to traje čitavu godinu, osim tri sedmice u ljetu, kad imamo remont. U to vrijeme se radi samo prijepodne ili se koristi godišnji odmor. Moje radno vrijeme je turnus 3/1 To znači: 3 dana ujutro-1 dan slobodno, onda 3 dana nočna-1 dan slobodno, onda 3 dana poslijepodne-1 dan slobodno, i tako dalje čitavu godinu...osim u ono vrijeme koje sam več spomenuo maloprije. Na mom radnom mjestu, žao nemamo rezervnog zaposlenog, koji bi me eventuelno mogao zamijeniti. Od Ponedeljka pa do Petka, to nekako več ide jer jedan čovjek radi samo ujutro, pa je tada moguče da sam odsutan...Preko vikenda je to malo teže, jer nitko ne želi mijenjati baš preko vikenda...U zadnjih nekoliko godina skoru uvijek kad se održava taj sajam u Gradcu, mi dođe da moram raditi ili prijepodne ili poslijepodne. Samo jednom prije par godina, mi je došlo tako, da sam mogao iči. I još tada sam imao nočnu smjenu...
L.P.