It is currently 21 Nov 2024, 22:06

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: 12 Mar 2016, 20:00 

sini wrote:
Vidimo se sutra kod mog štanda

Attachment:
DSCN5844.JPG

LP Sini

I ja ču biti s VAMA!!!Ali na žalost ovog puta samo u mislima... :DT jbg, posao je posao...Nikog nisam mogao nači, da mi barem ovaj dan mijenja smjenu od prijepodne :violence-ak47: Pa tako sam imao želju, da jednom i ja idem... :CRY

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2016, 22:03 

Ha - ništa...

Sinija sutra obavezno posjetimo, a do Miše mi dođemo - kada on neće pa neće u Graz... :handgestures-thumbup:

:obscene-drinkingcheers:

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2016, 22:41 

H0modelar wrote:
Ha - ništa...

Sinija sutra obavezno posjetimo, a do Miše mi dođemo - kada on neće pa neće u Graz... :handgestures-thumbup:

NEEEE da neču!!! NE MOGU!!!!Žao imam takvo zaposlenje u firmi, gdje se radi NON-STOP 24 sati dnevno bez obzira na Nedelje ili praznike i to traje čitavu godinu, osim tri sedmice u ljetu, kad imamo remont. U to vrijeme se radi samo prijepodne ili se koristi godišnji odmor. Moje radno vrijeme je turnus 3/1 To znači: 3 dana ujutro-1 dan slobodno, onda 3 dana nočna-1 dan slobodno, onda 3 dana poslijepodne-1 dan slobodno, i tako dalje čitavu godinu...osim u ono vrijeme koje sam več spomenuo maloprije. Na mom radnom mjestu, žao nemamo rezervnog zaposlenog, koji bi me eventuelno mogao zamijeniti. Od Ponedeljka pa do Petka, to nekako več ide jer jedan čovjek radi samo ujutro, pa je tada moguče da sam odsutan...Preko vikenda je to malo teže, jer nitko ne želi mijenjati baš preko vikenda...U zadnjih nekoliko godina skoru uvijek kad se održava taj sajam u Gradcu, mi dođe da moram raditi ili prijepodne ili poslijepodne. Samo jednom prije par godina, mi je došlo tako, da sam mogao iči. I još tada sam imao nočnu smjenu...
L.P.

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 10:35 

mmatja wrote:
H0modelar wrote:
Ha - ništa...

NEEEE da neču!!! NE MOGU!!!!Žao imam takvo zaposlenje u firmi, gdje se radi NON-STOP 24 sati dnevno bez obzira na Nedelje ili praznike i to traje čitavu godinu, osim tri sedmice u ljetu, kad imamo remont. U to vrijeme se radi samo prijepodne ili se koristi godišnji odmor. Moje radno vrijeme je turnus 3/1 To znači: 3 dana ujutro-1 dan slobodno, onda 3 dana nočna-1 dan slobodno, onda 3 dana poslijepodne-1 dan slobodno, i tako dalje čitavu godinu...osim u ono vrijeme koje sam več spomenuo maloprije. Na mom radnom mjestu, žao nemamo rezervnog zaposlenog, koji bi me eventuelno mogao zamijeniti. Od Ponedeljka pa do Petka, to nekako več ide jer jedan čovjek radi samo ujutro, pa je tada moguče da sam odsutan...Preko vikenda je to malo teže, jer nitko ne želi mijenjati baš preko vikenda...U zadnjih nekoliko godina skoru uvijek kad se održava taj sajam u Gradcu, mi dođe da moram raditi ili prijepodne ili poslijepodne. Samo jednom prije par godina, mi je došlo tako, da sam mogao iči. I još tada sam imao nočnu smjenu...
L.P.

ma znamo mi to Mišo :)
nije Robi mislio danas već jednom kad se dogovorimo ;)
Razumijem te potpuno, nemam, kao ti, rad u smjenama ali uvijek te vikenda nešto uleti
Sve si mislim što će me zdrmat' iduće subote kad je VT :doh:

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 19:11 

:B

ajmo "mudrovi", slike na sunce ko je bil v Gracu.

Na žalost ovaj put nisam išel jer je ostatak ekipe se odlučil da se nakon prek nekoliko godina, ovaj put ide v Klagenfurt (daklem, drugu Nedjelju, nije da mi baš paše, pogotovo kaj je VTC samo dan prije al ajd...) tak da me baš zanima kaj sam sve propustil (a garant jesam)

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 19:19 

robogovi4 wrote:

Tak je !!!
nemrem dočekat' :BORED
:BULBAR

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 20:06 

felix wrote:
robogovi4 wrote:

Tak je !!!

Da, zgledi mi da nas buju onak lagano držali na vatrici kak janjce :GUN

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 20:09 

robogovi4 wrote:
felix wrote:
robogovi4 wrote:

Tak je !!!

Da, zgledi mi da nas buju onak lagano držali na vatrici kak janjce :GUN

bit će njima :violence-stickwhack:

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 20:31 

Ej ohladite malo,

budem odma dao slike koje sam pritisnuo,samo da jih smanjim :obscene-drinkingdrunk:

Profile  

PostPosted: 13 Mar 2016, 20:34 

sini wrote:
Ej ohladite malo,

budem odma dao slike koje sam pritisnuo,samo da jih smanjim :obscene-drinkingdrunk:

Lako je to :WR ali mi stvarno :DROOL

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 55 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour