4. Navijači sa zastavom na kontra boku
Sex samo takav....ajde ti nađi hrpu naših navijača i namontiraj im kako drže hrvatsku zastavu. Naravno, navijači su nekako plavičasti....Opet prijatelj s Photoshopom. Da odmah i ja velim anegdotu...kad sam mu donio materijale i rekao što mi treba, pitao me jel jako vruće kod mene u Velikom Trgovišću??? Zastavu je opet veljalo iscrtkati kao i grb koji je fala bogu, onakav kakav je...bez frkanja i stiliziranja po obliku. Sva ta tri elementa (grb, navijači i zastava) valjalo je objetiniti u jedan objekt i iscrtati ga da dobijem bijelu podlogu.
5. Autogram Ivice Kostelića.
U vrijeme dok sam radio loksu ne bi našao njegov autogram na webu ni za lijek. Čak sam htio zamoliti mojeg prijatelja, Tomislava Golubana, koji često svira s Ivicom da mi on donese jedan autogram, no nekako mi se činilo too much tražit ga takvo nešto. Loksa nema autogram
6. Stilizirani prikaz putanje lopte
Nogometaš je opalio nekakav volej i drmnuo loptu iznad vjetrobrana gdje je ostala. Njezinu pitanju prikazuje opet nekakav blur u rozoj boji prepun rastera i prijelaza u bezbojno....Meni zasad neizvedivo. Ali nije nemoguće, ssamo je pitanje resursa i dovitljivosti. Čak već imam nešto u planu za pokušati na slijedećoj preradi.
Eto to su bili problemi. U sljedećem postu par stvari koje su išle ko podmazane..