Daco wrote:
mrva150 wrote:
sve fotke su super
hvala na trudu
Mrva, hvala i tebi kaj pratiš događanja! Nije toliko problem potruditi se da promoviraš željezničko maketarstvo i modelarstvo izvan granica lijepe naše ali boli ravnodušnost bliskih ljudi u hobiju koji nas očito više razdvaja nego spaja!
Lijepa su iskustva stečena na sajmovima , izložbama, na svim tim događanjima može se ponešto i naučiti, družiti se i vidjeti druge, podijeliti iskustva, promatrati interes i zapažanja posjetioca !
Po mnogo čemu mi (klub) koji smo bili lideri sa gotovo pola stoljeća postojanja, tradicije, iskustva, nažalost smo sve dalje od liderstava i postajemo provincija...
I forum je nažalost ili sreću indikator interesa i volje hrvatske modelarske scene jer unatoč nastojanju pojedinaca da podjeli radost hobija ne postiže željezne rezultate!
Takvi smo kakvi jesmo, da li je to samo karma hrvatskog jala, vjerojatno nije! Teško je vjerovati i da računalna neupućenost, nepismenost u današnje vrijeme pridonosi slabom interesu!
Neka smo mi živi i zdravi, pa makar u malim grupicama neka ostvarujemo svoje ciljeve i podijelimo ih s ljudima koje to vole!
Ma decki pratim ja vas non stop.To sto me zivot odnio tako daleko ne znaci da sam prestao ili da cu prestati pratiti
staro drustvo i ovaj hobi koji svi mi volimo.
Posao mi uzima dosta vremena tako da nemam vremena za neke vlastite projekte stoga uzivam u vasim projektima i putovanjima i to me posebno veseli.
U slobodno vrijeme redovito pratim vas forum i sve novosti koje objavljujete tako da sam uvijek u toku dogadjaja a naravno i na facebooku stavljam novosti iz naseg hobija sta nadjem zanimljivo.
Naravno da sam takodjer primijetio da se nekad veliko drustvo iz KZMZ-a nekako grupiralo u skupine ali posto nisam tamo i nisam upucen u unutarnja zbivanja nisam nista propitkivao ili komentirao.
Eto tolko od mene i nek ste svi vi meni zivi i zdravi jos 100 let