Post a reply

Re: Kako fotkati modele a da ispadnu dobro

10 Aug 2012, 19:40

Još danas bih volio vidjeti neku od vaših fotki,ako sam ovo pisao u prazno...ccc naći ću vas,a onda ste fasovali... :DEAD

10 Aug 2012, 20:02

Izvinjavam se što nemogu pisat o ovoj temi! Ima turista, pa malo pomažem oko apartmana ... :mrgreen:
Sutra ću prikazat fotografiranje u "homemade studiu" sa dva ili više rasvjetnih tijela ...
Fotić je OLY E620, ali se isto može primjenit sa "idiotima"! :)

10 Aug 2012, 20:04

To je jako pohvalno!
Ako ima turista,a ti si od pomoći,znači bit će i kinta za koji model na jesen ;)

10 Aug 2012, 22:42

Kako moj sincic veli: "nebi ja bio ja" a da se ne umesam i u ovu temu. Dakle fotic kojim ja fotkam je Nikon Colpix 8000.
Mnoge njegove fotke ste vec vidjeli ali su upitne kvalitete. Nije fotic kriv vec najvise ja. Skoro nikad ga ne priredim za ono sto cu fotkati. Danas sam si dao malo truda a rezultat se vidi malo nize....

Image

Image

...od mentora ocekujem savjet kritiku ili pohvalu, moze i :obscene-drinkingcheers:

10 Aug 2012, 22:44

piccolo još da si objasnil kak si ga poriktal?,barem onak jednostavno kak damir............. :A-.
stalak-OK
cvjetić-OK
isključen blic-OK
svjtelo u prostoriji -Ok
kojaa udaljenost od objekta,raspored svjetla,kakvo svjetlo,i puno drugih pitanja????
ja imam neki PENTAX optio E85 12,1megapixelas????

10 Aug 2012, 22:48

vule wrote:piccolo još da si objasnil kak si ga poriktal?,barem onak jednostavno kak damir............. :A-.

...he he , sram me bilo. Dakle - Macro, bez blica, ispod neonke (i opet ja zaboravio narihtati ga na neonku)(ostal mi je na rasvjeti od zarulje) - sta ces tikva ostaje uvjek bucnica :BLACK-:

10 Aug 2012, 22:55

vule wrote:kojaa udaljenost od objekta,raspored svjetla,kakvo svjetlo,i puno drugih pitanja????

Udaljenost sam određuješ svrstavanjem objekta koji slikaš u display fotića.
Svjetlost je naj bolja ona dnevna,ali za hitnoću je dobra i obična svjetlost iz prostorije
samo da je dovoljno usmjerena prema objektu slikanja.
Blic zaboravite u bilo kojem slučaju jer zacrnjuje pozadinu slikanja u makro rezoluciji.
Piccolo,fotke su ti fenomenalne D-)

10 Aug 2012, 23:05

vule wrote:piccolo još da si objasnil kak si ga poriktal?,barem onak jednostavno kak damir............. :A-.
stalak-OK (bez stalka)
cvjetić-OK ( Da )
isključen blic-OK ( Da )
svjtelo u prostoriji -Ok (neonka ali fotic bio narihtan na obicnu zarulju)
kojaa udaljenost od objekta,raspored svjetla,kakvo svjetlo,i puno drugih pitanja???? (Neonka je iznad objekta kojeg sam fotkao)
(udaljenost od objekta - pa nekih 2,5 cm)
ja imam neki PENTAX optio E85 12,1megapixelas????

sorry, ja skrabao u tvom textu. Sa tvojim bi foticem morao dobiti predivne fotke.

10 Aug 2012, 23:14

...evo jos jedne makro fotkice...

Image

10 Aug 2012, 23:16

Damir wrote:Piccolo,fotke su ti fenomenalne D-)

hvala Damire
Post a reply