Nema na čemu!
Bilo je super. Sajam je bio dosta velik i kvalitetno organiziran s obzirom na to da se taj događaj odvio u gradiću na sjeveru Baden-Würtenberg-a.
I to je samo prvi dojam jer nisam uspio sve temeljito razgledati, a još manje poslikati.
Još k tome bio sam usredotočen na kupnju nekih neophodnih stvari za svoje modele.
Neopisivo mi je drago da Njemačka nije "kraj svijeta" već zemlja u kojoj zaista možemo istinski uživati u svojem hobiju.
Naravno samim time kompletan događaj nam pokazuje u kojem smjeru se razvija željezničko modelarstvo.
Za oko mi je zapeo čovjek po imenu Hagel von Ortloff nekadašnji voditelj emisije "Eisenbahn Romantik" čiji štand nije bio ni upola posjećen kao naš. Što je samo jedan od dokaza da unatoč svim vanjskim utjecajima i malom broju aktivnih modelara visoko kotiramo na međunarodnim sajmovima i izložbama i nesebično predstavljamo HR.
Svaka čast H0modelaru, njegovom tati i ostaloj nekolicini koji su pomagali u izgradnji modula.
Moja malenkost je imala čast prezentirati maketu.
Nadam se da će u budućnosti biti više ovakvih izložbi jer ovo su dublje vode u koje se definitivno smijemo i trebamo otisnuti.
Prvom prilikom objavljujem neke slike i video uratke.