Post a reply

Re: Kellerbachbrücke - Cisalpino

20 Aug 2012, 21:41

još se bolje vidi koliko je to precizno, dok je ovako neobojano...

:DREAMY

Kellerbachbrücke - Cisalpino

21 Aug 2012, 14:26

H0modelar: Kako si napravio luk savršenog radiusa izgraviranog na arkadi?
sorry preskočio sam jedno intimno ;) pitanje, pa eto odgovora: nacrt mosta iskopiram :COPY nekoliko pita i za bitine dijelove istog, kao što su lukovi napravim šablonu, tj. razrežem dio nacrta i zaljepim ga na tvrdi karton, prislonim na gips, dva, tri poteza odvijačem i luk je tu, savršenog oblika!

21 Aug 2012, 14:43

Image

Image

Image
Image

faze bojanja mosta od bijele boje gipsa, temeljne sive i smeđe do svih nijansi sive, smeđe...

21 Aug 2012, 15:11

jako lijepo napravljeno svaka čast :text-bravo:

21 Aug 2012, 17:21

@ ...napravim šablonu, tj. razrežem dio nacrta i zaljepim ga na tvrdi karton, prislonim na gips, dva, tri poteza odvijačem i luk je tu, savršenog oblika!

Nema što, lukavo i dosjetljivo!

Uz to, još imaš i umjetničkog dara (ono sa bojama, redoslijedom i doziranjem...) i rezultati su stvarno - vrhunski. :clap: :clap: :clap:

Svaka čast :B

21 Aug 2012, 18:39

Koju vrstu boje koristiš ? Što se makete tiče,ostao sam bez teksta.Bravo

21 Aug 2012, 19:22

Ja sam bez rijeci pa iz tog razloga i ne komentiram. Superb, De Luxe, Maybach sto se mostova tice :DROOL

21 Aug 2012, 20:30

HVALA SVIMA NA KOMENTARIMA! :clap:
koristim akrilne boje za beton koje se mješaju s vodom, bijela, crna, crvena, žuta i zelena su sav moj spektar!

21 Aug 2012, 20:54

ja samo čkomim i pokušavam najti neki propust,tipa"a gle ovo"a kad ono čorak,VRHUNSKI...................... train

21 Aug 2012, 21:16

ja samo čkomim i pokušavam najti neki propust,tipa"a gle ovo"a kad ono čorak,VRHUNSKI......................
THX! a ovo mi je bila tek prva diorama, moj prvi pokušaj gipsanja! nakon nje usljedile su još dvije diorame! koje ćete upoznati u nekim novim postovima :whistle:
Post a reply