Thalis-4341 wrote:
Stalno se veselim novim stvarima u nastajanju nečega kaj mi je jako drago, i volio bi imati barem komadić
Meine Kellerwelt in H0Podzemni kolodvor je super detalj, samo bi trebalo osigurati lakši pristup.
Za nevičnije njemačkom, Neubau-štreku od gotovih betonskih elemenata je napravio pomoću tereta na Märklin vagonu (izgooglao sam 48743, slika je sa
ebay-a):
Attachment:
marklin-48743-Schwerlastwagen-Feste-Fahrbahn-SoMo.jpg [ 178.48 KiB | Viewed 18248 times ]
Elemente je posložio i zalio silikonom kako bi si napravio više gipsanih odljevaka - i one sa min. radiusom od nekih 2m
Lijepo je što je "skijaš" koristio Roco fleksice sa betonskim pragovima, ali srednji kontakt je i na vidljivim dijelovima napravio od žice
To, ostatak skijaške geometrije i "lomljenje" kompozicije prilikom izlaska iz helixa na Neubau-štreku su mi uzrokovali glavobolju...
Osim toga je projekt zbilja zanimljiv i držim fige/palčeve da se autoru NE pokvari bojler, spremnik tople vode i ostatak tehnike koje je obuhvatio i učinio nedostupnima štrekom i helixima