Ovako da se malo orijentiram jer sam malo zbunjen;
1. slika od Dace je najnovije drvo...
2. slika je nino kako sastavlja drvo sa pve slike...
3. slika je moja malenkost koja se zabavlja ponovnim sastavljanjem starih drveća koje smo raščupali da ih malo bolje sastavimo...
4. slika je ono drvo koje sam stavio prije tjedan dana pa ste rekli da je dobro i ima 6 nijansi zelene....
piccolo wrote:
Pa drvo na zadnjim fotkama. Malo mi je pretamno zeleno i jednobojno.
Sastavljen je od samo jedne boje
piccolo wrote:
Primjedbu sam stavio i stavljam zato sto znam da Thalis moze bolje.
Nečemo tako nisam ja sam tamo i Nino i Dragec rade na 330 km/h
To je jedan novi sistem, pa za probu je takav kakav je, samo da vidimo dali se tako uopće raditi...
piccolo wrote:
Kad je vec tako ljepo zasto nebi bilo ljepse. Na vrhovima bi trebalo posloziti malo neke druge nijanse.
Kaj se ovog drva tiče mislim da je to to bumo vidjeli...
piccolo wrote:
Thalis, s moje strane nezlonamjerna primjedba, ne ljutis se valjda. A mozda i nisam trebao nista reci kad se sam nemam cime iskazati
Ja da se ljutim???
Nista nisi krivo rekao samo daj, da se bar ovdje više ljudi uključi u komentiranje ili savjete bilo bi i bolje
Brojcile wrote:
Drvo je preeeedobroooooo svaka cast!
Brojcile wrote:
Sto se tice tog sto je jednobojna krosnja to se lako resi! Razmuceni lepak za drvo pa u prskalicu onu za pranje stakla i poprska se pa se pospe sa svetlijim posipom i eto resenja! Ma ima da bude
Osobno ne, jer smo nešto slično radili pa je kora na mjestima gdje to ne želimo poprimila zelenu nijansu. Ali prenijeti ću savjet "šefu" pa ćemo vidjeti