Zahvaljujem na lijepim riječima!
Da budem iskren, vagoni su nakon sređivanja i čišćenja bili u dobrom i voznom stanju pa mi je bilo žao da samo čekaju sudbinu negdje u nekom mračnom čošku.
Modeli su relativno neprecizni, nisu detaljni i imaju svoja ograničenja, poput nedostatka interijera, kuka na postoljima.
Da sam imao još malo vremena i da sam si dao truda, mogao sam polijepiti i gelendere i rukohvate, poigrati se s rudimentarnim interijerom, ali i ovako izgledaju barem malo osviježenije...
Što se weatheringa tiče, ja za sada radim samo sa rukom, dakle kistovi, spužvice, štapići za uši...
Ja sam još uvijek nezadovoljan sa weatherngom jer može ispasti daleko realističnije i bolje.
Za to mi još uvijek fali airbrush koji je "must have" za ozbiljan i realističan weathering i sav rezultat dolazi sa vještinom s airbrushem i igranjem sa pigmentima i kistovima poslije...
Zato weathering još uvijek radim na low-end modelima na kojima isprobavam sve ono što se zapravo može korištenjem modelarskih boja, vodenih boja, pastela, alkohola, razređivača, vode, pa eksperimentiram.
A novi radovi budu skoro kad si zrihtam maketica za koje imam ideju...