Post a reply

Re: Cisalpino - SBB/BLS depo Delnice

27 Sep 2012, 20:08

H0 je uvijek ispred svog vremena ;)

27 Sep 2012, 20:19

Hvala ti puno B:B , ali je stvar puno trivijalnija.

Kada vidim tako uvjerljivu dioramu, uvijek se istinski sjetim zašto obožavam ovaj hobi.
Objektivno, to baš i nije jednostavno da bi bilo baš često, pa se takve stvari jaaaaaako dobro pamte. :DREAMY

Kao danas se sjećam kada sam to prvi puta vidio, sve što drugi i nisu baš dijelili moje
oduševljenje. :doh:

No sve je sjelo vremenom na svoje, a ja još od onda neprestano... :DROOL

27 Sep 2012, 20:30

slažem se :handgestures-thumbup: :handgestures-thumbup:

27 Sep 2012, 20:42

H0modelar wrote:No sve je sjelo vremenom na svoje, a ja još od onda neprestano... :DROOL

Da te ne znam mislio bih ta te šlagiralo ;)

27 Sep 2012, 21:02

zinzi wrote: Da te ne znam mislio bih ta te šlagiralo ;)

Kako i ne bi! Još uvijek sam ŠLAGiran. :lol:

Pa ako to nije ŠLAG torte željezničkog modelarstva, ja stvarno ne znam - što je! :DREAMY

Cisalpino - SBB/BLS depo Delnice

27 Sep 2012, 21:45

:clap: jako lijepo, thx na komentarima D-) počeo sam crvenit! ;) nadam se, da ćete ih jednog dana vidjeti i uživo! da možete :DROOL ! morat ću organizirati dan otvorenih vrata u SBB depou Delnice i Cisalpino muzeju! pa usput mi pokrenete novu švicarkicu :think: uz sva tekstualna pomagala oko digitalije ona se danas nije pomaknula ni cm a nije ni zafučkala! dobro da ide vikend...pa ću se posvetiti samo njoj da proprede :pray:

27 Sep 2012, 21:49

eh, kada bi mogao na susrete donijeti dioramu i koji model, ufff, al bi :DROOL :DROOL

27 Sep 2012, 22:02

Nickname mi oteo misao iz tipkovnice! :o

Ako ti je diorama preteška za donijeti, loksa sigurno nije... :whistle:

Ako ju doneseš, organizirati ću jedan oval pa će morati pokazati svu svoju muzikalnost...

Image

Cisalpino - SBB/BLS depo Delnice

27 Sep 2012, 22:13

nickname25, jedini "problem" će biti sam transport, jer one ne stanu u osobni auto, transport je moguć jedino s kombijem :doh: kojeg će voziti smiren vozač :think:
H0modelar, mislim da ćeš ju morat ti upogonit i nabacit mi kakve instrukcije za neku buduću švicarkicu :whistle:

27 Sep 2012, 22:27

At your service!

:B
Post a reply