Rođen sam u Zagrebu 10.09.1981.godine. Po zanimanju sam strojarski tehničar.
Zašto modeli i maketa željeznice? Još kao klinca, željeznica me je jako zanimala i bio sam ponosan vlasnik Mehanotehnikinog seta koji je s godinama izgubio svoju funkciju. No, želja za modelima i maketama kroz sve te godine stalno je bila prisutna.
U jesen 2008. moja mama je našla spasonosno rješenje. Upoznala me je s gosp. Renatom koji je dugogodišnji član Kluba željezničkih modelara. Nakon kratkog i konstruktivnog razgovora s njim, sve se je počelo odvijati svjetlosnom brzinom.
Od tada sam napravio H0 maketu dimenzija 2500 * 1700 mm pod budnim okom mentora Renata i supervizora Dace.
Sad par riječi o onome što je na maketi: željeznička stanica s četri prolazna kolosijeka i jednim slijepim kolosijekom; mali grad s infrastrukturom te pripadajući reljef kojim dominira dvorac Falkenstein! Mnogi posjetioci izložbe povodom 40 godina KŽMZ-a u Tehničkom muzeju imali su prilike vidjeti moju prvu maketu.
Bolju sliku će te stvoriti gledajući uskoro slike.
Tehnički podaci: u maketu je ugrađeno cca 26 m Roco line šina,dvije zavoj skretnice i šest skretnica. Upravljanje maketom je digitalno s dva multi mausa.
Komandnu ploču napravio je H0modelar.
Od modela sakupljam pretežno modele Austrijskih željeznica treće i četvrte epohe.