Post a reply

Re: Mundbachbrücke - Cisalpino

29 Apr 2013, 21:12

:clap: :clap: :clap:

04 May 2013, 11:19

Riječi su suvišne... :text-bravo:
Čekamo nastavak!!!

05 May 2013, 12:18

daklem, jucer u autu, kad smo se vracali sa tauerna, su mi kao ovlaš spomenuli da "ovaj koji sjedi iza mene" sve ovo kaj smo upravo vidjeli na tauernu, radi na dioramama.. i eto me, spojih se da vidim.. mogu reci da taj cisalpino u stvarnosti zgleda skroz normalno, ali ovo kaj radi sa dioramama.. to ni normalno :o :DROOL ... jucerasnji tauern foto safari je bio prepredobar, ali sad vjerujem i da ce mi posjet cisalpinu biti jednako zanimljiv.. svaka cast stari, nemam rijeci, dolazim to vidjeti u zivo prvom prilikom.. :text-bravo:

05 May 2013, 19:54

Kažu ljudi nikad nije kasno... :BLACK-:

No, najviše si kaznio sam sebe, što si svo ovo vrijeme bio bez spoznaje da tako nešto postoji
i da ti je tako blizu, na dohvat PC-a/tableta/moba... ;)

Sve to stignemo nadoknaditi, jer kada nam sada dođe volja za vidjeti Alpe u malom,
uputimo se u "Hr-alpe" - Delnice, najavimo se i ponesemo butelju nečega
i udobno se smjestimo pred njegove diorame...

I eto nam opet sličnog doživljaja, a na sat vožnje od nas! ... :DREAMY

Mundbachbrücke - Cisalpino

06 May 2013, 16:21

spidermax wrote:daklem, jucer u autu, kad smo se vracali sa tauerna, su mi kao ovlaš spomenuli da "ovaj koji sjedi iza mene" sve ovo kaj smo upravo vidjeli na tauernu, radi na dioramama.. i eto me, spojih se da vidim.. mogu reci da taj cisalpino u stvarnosti zgleda skroz normalno, ali ovo kaj radi sa dioramama.. to ni normalno :o :DROOL ... jucerasnji tauern foto safari je bio prepredobar, ali sad vjerujem i da ce mi posjet cisalpinu biti jednako zanimljiv.. svaka cast stari, nemam rijeci, dolazim to vidjeti u zivo prvom prilikom.. :text-bravo:

...vidiš trebaš biti oprezan tko ti je iza leđa...nikada ne znaš kakav čudak je iza :whistle: nema frke samo ti dođi u foto safari na moj Gotthardbahn & Lötschbergbahn, ali po mojim mostovima nema šetnje! kao na Tauernbahnu ;)

06 May 2013, 16:25

H0modelar wrote:Kažu ljudi nikad nije kasno... :BLACK-:

No, najviše si kaznio sam sebe, što si svo ovo vrijeme bio bez spoznaje da tako nešto postoji
i da ti je tako blizu, na dohvat PC-a/tableta/moba... ;)

Sve to stignemo nadoknaditi, jer kada nam sada dođe volja za vidjeti Alpe u malom,
uputimo se u "Hr-alpe" - Delnice, najavimo se i ponesemo butelju nečega
i udobno se smjestimo pred njegove diorame...

I eto nam opet sličnog doživljaja, a na sat vožnje od nas! ... :DREAMY

...doživljaj se sličan, samo umanjen za 87 ;) i ne trebaju vam narančasti prsluci i nema upozorenja od stranje ophodara :whistle: jedino po povratku bi policija mogla nanjušiti već spomenutu butelju :DROOL

31 May 2013, 18:35

novosti sa radova kod Simplon portala, Iselle di Tasquera...regulacija i kanaliziranje još bezimenog potoka :whistle:
Simplon tunel,Iselle.jpg
Simplon tunel,Iselle.jpg (253.41 KiB) Viewed 4376 times

Simplon tunel,31.05.13_01_resize.JPG
Simplon tunel,31.05.13_01_resize.JPG (116.77 KiB) Viewed 4376 times

Simplon tunel,31.05.13_02_resize.JPG
Simplon tunel,31.05.13_02_resize.JPG (149.91 KiB) Viewed 4376 times

Simplon tunel,31.05.13_03_resize.JPG
Simplon tunel,31.05.13_03_resize.JPG (220.94 KiB) Viewed 4376 times

Simplon tunel,31.05.13_04_resize.JPG
Simplon tunel,31.05.13_04_resize.JPG (137.96 KiB) Viewed 4376 times

Simplon tunel,31.05.13_05_resize.JPG
Simplon tunel,31.05.13_05_resize.JPG (145.5 KiB) Viewed 4376 times

31 May 2013, 20:45

"Ja ću navijati " da ne staviš toliko zelenja tamo desno, kao na fotki 1/1,
da ne bi slučajno zaklonio ovakve filingranske detalje...
:DREAMY

31 May 2013, 21:03

H0modelar wrote:"Ja ću navijati " da ne staviš toliko zelenja tamo desno, kao na fotki 1/1,
da ne bi slučajno zaklonio ovakve filingranske detalje...
:DREAMY

ne brini, kod mene će biti ćista sjeća, kao nakon zime i lavina... :whistle:

01 Jun 2013, 13:35

E, a meni se baš sviđa situacija sa terena jako je lijepa ili ti 1/1 ( sad znam zašto ju i radiš :DREAMY ). Evo ja navija da ideš u tom smjeru... :dance:
Zapravo zašto nebi napravio dva Simplon portala jedan po H0modelar-ovom prijedlogu, a drugi po mojem. Lošiji tj. onaj koji ti se manje sviđa daš meni :happy-smileyflower: :happy-smileyflower: :happy-smileyflower:
Post a reply