piccolo wrote:
Evo jos jednog pitanjca prije nekih zakljucaka. Kad otvorim forum nekad je pisalo "Dobar dan piccolo, kako je dobro vidjeti te opet" ili nesto slicno. Danas pise "Dobar dan piccolo, napokon si ovdje". E, sad pitanjce "Da li je za ocekivati : "Dobar dan piccolo, zar si opet ovdje?" Mislim ako je tako kod svih forumasa, onda OK. Nesto sto je meni tesko kontrolirati.
Dakle, to je već objasnio zinzi, ja ću samo pojasniti zadnju rečenicu.
Nitko ne može "kontrolirati" i podešavati te poruke. To je automatski na forumu.
piccolo wrote:
Zakljucak Mnogi su se izjasnili kako je forum u novom ruhu "bolji". Novo ruho nije ga moglo napraviti boljim. Meni to vuce da se novim ruhom spara malo na prostoru kojeg forum zauzima. Da meni fali ono staro profinjeno, veselo, pregledno i to je istina. Kako ne mogu na nista djelovati jos manje sugerirati morat cu se priviknuti na ovu obleku. Ali da zalim za onim starim izgledom - zalim. Ova bleka foruma (danasnja) mi je nekako hladna.
Eto, tek toliko, pa da cujemo sad neka objasnjenja
Dakle, kako kaže Murphy: pretpostavka je majka svih zaheba...
I u ovom slučaju je potpuno isto, pa su svi zaključci totalno krivi
Zinzi je odgovorio o prostoru i tehnikalijama, pa da ne ponavljam.
Ja ću se samo osvrnuti na preostale rečenice koje su izrečene.
@ Mnogi su se izjasnili kako je forum u novom ruhu "bolji". Novo ruho nije ga moglo napraviti boljim.Pa ako ga nije moglo napraviti boljim, onda ga nije moglo ni gorim!
Ako to ne utječe ni na šta...
No to nije istina.
Jer je vizualni doživljaj foruma dosta bitan.
Zato se tebi više sviđa ono prije.
Eto - i meni!
Dakle, svatko ima svoj ukus i svačije mišljenje je jednako vrijedno.
No slijedi jedan prošireni odgovor, koji će objasniti neke stvari.
@Kako ne mogu na nista djelovati jos manje sugerirati morat cu se priviknuti na ovu obleku.Mislim da nema potrebe za takvim komentarima, jer su nekorektni.
Najviše prema zinziju, koji već ima vjerojatno broj radnih sati rada "u forumu" izražen sa 4 znamenke.
A istovremeno su i bez potrebe, jer se svačije mišljenje ravnoprano sluša tako da će i ova sugestija biti uzeta u obzir.
Bez brige
Slijedi pojašnjenje koje dugujem...