Post a reply

Re: Izrada zimzelenog drveca..

16 May 2012, 19:07

Ovdje treba postaviti pitanje, zasto nitro boja, za natapanje spuzve ?

16 May 2012, 19:39

Danas pokupoval neke sitnice, slozil napravu i evo ga, moje prvo drvce, mislim da je to, to :dance:
Image
By vladic7 at 2012-05-16

16 May 2012, 19:48

WOW, prvo i vec dobro. Jedva cekam deseto. Bravo vlado, svakako ga pokazi kad bude i gotovo :clap: :clap:

16 May 2012, 21:25

Izgleda mi malo čupavo, kao da puše bura....makar je i bolje da ne bude previše pravilno kakvi su obično tvornički borovi. Postoji problem vrha i gole savinute žice koji treba biti što kraći i zamaskiran iglicama. Apropo spužvica i pilovine- za listopadno drveće je pogodnija- prikladnija spužvica a za crnogoricu Svakako pilovina jer bolje imitira iglice! :think:

16 May 2012, 21:43

aber, Herr 1Borna, daj coviku sansu da se malo ugrije. Cini mi se da vlado ne pokusava napraviti bor vec jelku ili nesto slicno tome. Bor je sasvim drugacijeg profila.

16 May 2012, 21:53

Vlado,pokušaj podesiti na fotiću makro zum i slikaj bez blica pa će ti fotke koje snimaš
iz blizine biti potpuno bistre ;)
Inače drvce po recepturi našega Brojcila je MRAKKK :greetings-wavegreen:

17 May 2012, 00:30

Mozda je drvca malo "cupavo" jer nisi dovoljno zategao zicu kad si je uvrtao ili si previse stavio materijala.. Videces da ustvari i ne treba previse materijala stavljati da bi izgledala onako retka jelkica a kasnije posip sve popuni!
Sa vremenom ces nauciti sve cake kod izrade jelkica na ovaj nacin!
Sto se tice vrha tu treba zicu iseci do kraja a iglice poviti prema gore a posip posle odradi posao,mozda dodati nekog lepka na vrh i staviti malo krupnijeg posipa!
Mozes i pogledati moj snimak na you-tube da vidis kako ja to :chores-chopwood: ali se nemoj mnogo smejati hehehehe..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qIKKntHOWx8[/youtube]

17 May 2012, 15:36

Kaj se tice fotica, to je slikano mobitelom.

Snimak sam pogledal vise puta, i tu i tam.

Vrh cemo zakamuflirati.

Bor ili jelka isti vrag, glavno da je drvo na maketi.

Brojcile, posip od cega napravljen ?

17 May 2012, 17:20

Mako kasnim sa odgovorom.. posip je od spuzve koju sam ofarbao u nitro boju! Granulaciju sam odredio duzinom mlevenja u mlinu!

17 May 2012, 18:37

vlado wrote:Kaj se tice fotica, to je slikano mobitelom.

Snimak sam pogledal vise puta, i tu i tam.

Vrh cemo zakamuflirati.

Bor ili jelka isti vrag, glavno da je drvo na maketi.
...ma da samo znas kako se slazem s tobom po tom pitanju

Brojcile, posip od cega napravljen ?
Post a reply