večeras je bila produktivna večer
).. nekoliko je novih detaljčića, a izrezao sam i cijelu cestu.. sad je već počelo poprimati izgled makete
).. imam i tri novosti..
prvo.. odlučio sam staviti "izloženu" parnjaču.. jedno vrijeme me ulovila inspiracija da napravim dioramu koja bi podsjećala na glavni kolodvor, pa sam nabavio nekakvu parnjaču od marklina.. i sad mi je u tom desnom dijelu pored stanice baš bilo pusto pa sam odlučio staviti tu parnjaču kao da je izložena..
druga stvar je, doduše to još nisam definitivno odlučio, samo ako ću imati vremena, stavio bi jedan most koji imam.. predobro izgleda na maketi, a s druge strane, pitanje je da li ću imati vremena (barem malo) dignuti prugu..
treće je da sam u jednoj vrećici našao dupli reflektor, koji će se savršeno uklopiti pored ovog velikog skladišta sa kamionima.. a pošto bude H0modelar osvjetlio maketu, onda će se i ova dva reflektorića savršeno uklopiti..
evo i malo fotkica od današnjih radova
Attachment:
File comment: autobusna stanica
image.jpg [ 115.19 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: stazica od lok šupe do stanice.. moraju strojovođe nekako hodati od prometnog ureda do parkirane lokse..
image.jpg [ 89.33 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: cucki hrču, odlučili su ništa ne pomagati u izradi makete :-))
image.jpg [ 106.54 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: izgradnja ceste preko pruge
image.jpg [ 105.38 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: testna vožnja kamiona preko pruge.. a kad ga provezem preko, zvuči savršeno, točno ko pravi :-)
image.jpg [ 105.58 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: izrezana cesta oko banke
image.jpg [ 64.5 KiB | Viewed 5643 times ]
Attachment:
File comment: izložena parnjača
image.jpg [ 124.34 KiB | Viewed 5643 times ]