Post a reply

Re: Maketa za jednog Vedrana

17 Dec 2014, 08:24

B:B :text-bravo:

Re: Maketa za jednog Vedrana - Dobrotvorna akcija!

17 Dec 2014, 21:42

Spidermax si je stvarno daje truda... :clap:

...

I da...

Promijenio sam naslov teme.

Definitivno ova akcija zaslužuje da se ponosi u naslovu!

Ne mogu se sjetiti da sam igdje na ikojem forumu koji se bavi istom tematikom
vidio nešto slično, tako da nemam niti malo dileme oko toga da li je to potrebno!
:text-bravo: još jednom na akciji!

:B

18 Dec 2014, 18:22

H0modelar wrote:Spidermax si je stvarno daje truda... :clap:

...

I da...

Promijenio sam naslov teme.

Definitivno ova akcija zaslužuje da se ponosi u naslovu!

Ne mogu se sjetiti da sam igdje na ikojem forumu koji se bavi istom tematikom
vidio nešto slično, tako da nemam niti malo dileme oko toga da li je to potrebno!
:text-bravo: još jednom na akciji!

:B

Ne pratim pretjerano druge forume, ali mislim da je akcija stvarno super. Svaka pomoć je hvale vrijedna. Ipak su dječji osmijeh i radost neprocjenjivi.

20 Dec 2014, 00:33

predzadnji dan.. lijepo se sve zazelenilo, grubi radovi gotovi.. sutra još drveća, grmlja, ljudi i ponešto detalja na scenama.. neće ih biti previše, ali na kraju bude desetak scena sigurno.. fotkam ih sutra jednu po jednu..

e da.. dilemu oko mosta sam "riješio" na totalno nestandardan način :-) - izbušio rupu u stirodur i jednostavno preko rupe postavio most.. mislim da je skroz fora na kraj ispalo, a taj most baš nekak "diže" maketu.. evo par fotkica od danas..

e da2.. predlažem da na maketu stavimo negdje naljepnicu "Vedrograd - poklon članova KŽMZ i foruma Malivlakovi" tak nešto - što mislite.. i još nešto - možda da ga pozovemo da ju izloži na sljedećem susretu KŽMZ..

image.jpg
s jedne strane makete više ne vidim stirodur, znači da su grubi radovi gotovi - vrijeme je da ju okrenem.. pozovem ženu da mi pomogne okrenut maketu.. a veli ona "kak okrenut? kućice prema dolje?" :-)))
image.jpg (54.88 KiB) Viewed 5638 times

image.jpg
a kad se okrene vidim da još ima tu dosta posla :-)
image.jpg (37.17 KiB) Viewed 5638 times

image.jpg
priprema za most
image.jpg (94.56 KiB) Viewed 5638 times

image.jpg
most na rijeci "Stirorupa" :-)
image.jpg (118.99 KiB) Viewed 5638 times

image.jpg
sviđa mi se..
image.jpg (81.08 KiB) Viewed 5638 times

20 Dec 2014, 01:55

spidermax wrote:predzadnji dan.. lijepo se sve zazelenilo, grubi radovi gotovi.. sutra još drveća, grmlja, ljudi i ponešto detalja na scenama.. neće ih biti previše, ali na kraju bude desetak scena sigurno.. fotkam ih sutra jednu po jednu..

e da.. dilemu oko mosta sam "riješio" na totalno nestandardan način :-) - izbušio rupu u stirodur i jednostavno preko rupe postavio most.. mislim da je skroz fora na kraj ispalo, a taj most baš nekak "diže" maketu.. evo par fotkica od danas..

e da2.. predlažem da na maketu stavimo negdje naljepnicu "Vedrograd - poklon članova KŽMZ i foruma Malivlakovi" tak nešto - što mislite.. i još nešto - možda da ga pozovemo da ju izloži na sljedećem susretu KŽMZ..

Ovo je tema koja me ostavlja bez teksta. Kad si mislio pokloniti maketu Vedranu?

20 Dec 2014, 08:09

"Vedrograd - poklon članova KŽMZ i foruma Mali vlakovi"

...slažem se!

20 Dec 2014, 08:11

Marko 0909 wrote:Ovo je tema koja me ostavlja bez teksta. Kad si mislio pokloniti maketu Vedranu?

načelni dogovor je da u nedjelju ujutro otfuram maketu do modelarH0, jer će on složiti rasvjetu pa da ju u utorak u poslijepodnevnim satima vozimo do vedrana.. tamo bi išli nas trojica, modelarH0, daco i ja.. vedran stanuje blizu kvatrića, mama će ga otfurati negdje van kad se dogovorimo, onda mi istovarimo, složimo vozni park gore i sve što ne bude pričvršćeno i čekamo u zasjedi :-)

20 Dec 2014, 08:22

Spidermax bi zdipio onaj poštanski vagon, a ja bi ovu maketicu. Fakat je predobro ispala. :DROOL

spidermax wrote: predlažem da na maketu stavimo negdje naljepnicu "Vedrograd - poklon članova KŽMZ i foruma Malivlakovi" tak nešto - što mislite

Ideja za naljepnicu je po meni dobra, a tekst je sasvim OK. Možda bi se mogla na kraju dodati godina 2014.

20 Dec 2014, 08:57

možda dodati i djeda mraza :-).. ipak je to poklon "pod bor" :-)

20 Dec 2014, 15:16

spidermax wrote:složimo vozni park gore i sve što ne bude pričvršćeno i čekamo u zasjedi :-)

Jedva čekam vidjeti Vedranovu radost na licu i pogled pun čuđenja! :B
Post a reply