Prvo pozdrav svima
Eto ja sam dao glas da nebi nista mijenjao jer ubiti slazem se s nekim promjenama koje je H0 modelar predlozio al nikako nebi gasio nedo boze forum
Sam portal ako nije citan slazem se da ga se prenamijeni u novu formu vec kako vecina odluci
Obozavam doc na forum pogledat tko je sta novo napravio na svojoj maketi,pogledat fotke sa nekog druzenja ili izlozbe ali isto tako pogledat tehnicka rijesenja za neke stvari koje me zanimaju.
Trenutno nemam svoju maketu u izradi pa nemam onda ni puno svojih postova o nekakvim novostima ali uvijek volim u nekoj temi stavit bar smajlic i par rijeci kad me nesto totalno fascinira
Takodjer volim podijelit i temu s foruma na facebooku al to se onda tocno i vidi tko je autor te teme i tko je zasluzan za izvedbu iste teme
Slazem se sa brisanjem svih neaktivnih clanova jer ako nisu aktivni nema ni smisla da budu ovdije ali isto tako i onih koji kopiraju sadrzaj i stavljaju ga pod svoj na drugi forum jer to je po meni veoma bezobrazno i nekorektno prema autorima teme,a da ne govorim o onima koji tehnicka rijesenja predstavljaju ko svoja drugdje i jos zaradjuju na tome jer to je po meni tek dno dna
Eto ja se nadam da cemo se nastavit druzit na ovom forumu jos jako dugo
makar nas samo 50 bilo kako je H0 modelar i napisao
Budite mi ljepi,vedri i veseli
pozdrav
Mrva