Eto, i ova pomalo bizarna skupština je završila.
Čelništvo je predložilo samo sebe da vodi skupštinu i nakon što je to usvojeno,
kao voditelji skupštine, oni, predložili su i usvojili sami sebe za novi mandat.
Objašnjeno nam je i naučili smo da nije bitno što je ozbiljan broj članova radio na nekom velikom projektu i u respektabilnom okruženju, sa vlastitom logističkom potporom, novcem i vremenom, uključivši i kolege i Slovenije... pa to sve još digli i na međunarodnu razinu.
Vrtna željeznica u HŽM-uNe.
To nije bilo vrijedno niti spomena na skupštini, a nakon podsjećanja na to, objasnuli su nam da ako nije programski pokriveno s klubom – valjda se nije ni desilo.
Jedan član je zaželio YouTube filmiće na stranici KŽMZ-a, pa ga je Daco podsjetio da ih ovdje na forumu ima na stotine s klupskom tematikom... Čelništvo i ostalo članstvo je to apsolutno izignoriralo... ono, kakav forum?!?
Kada je objavljen ukupan godišnji plan proračuna za sve klupske aktivnosti, Daco ih je uz smijeh zamolio da me pitaju koliki je bio samo moj proračun za Sinsheim. Nije ih brinulo da je bio veći nego njihov ukupni godišnji, tako da će i dalje na klupske evente dolaziti vjerojatno svih „22 i pol“ čovjeka kao i do sada... bez ikakve reklame o događaju – ili ono najelementarnije, bez obavijesti na vratima kao na zadnjim susretima...
I tako to... i biti će barem još 4 daljnje godine isto tako.
Treba si ipak priznati da im mi, nekolicina, idemo opasno na živce s nekom aktivnošću i prestati im to raditi.
Samim time, nema potrebe za ovom temom i ovo je zadnji post ovdje, jer tema ide pod ključ.
Postoje klupske stranice pa sve obavijesti, izvještaje, rasprave, pitanja, dileme , diskusije... sve što se tiče KŽMZ i treba biti tamo, a ne ovdje.
Kao i do sada, za klupske evente neka se otvaraju zasebne teme sa tekstom i fotkama, svakoga tko želi nešto pisati o tome.
No tema o KŽMZ-u je ovdje završena i predlažem da se to poštuje.
A ja ću to sigurno poštovati...