It is currently 24 Nov 2024, 11:36

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: 25 Sep 2012, 00:36 

Evo novih fotkica.. jelkice su sad najveca preokupacija na maketi pa ih pravim svaki dan koliko mogu i jos nije kraj ni na vidiku!
Konacan broj.. nikad se nece saznati a boga mi mislim da ce biti bar 1000kom jelkica na celoj maketi!
Ima tu jos da se radi,stabla da se naprave i zemljiste da se sredi tek sad kad gledam fotke vidim sta treba jos da se radi!
Image
Image
Image
Image
Image

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 01:01 

Za one koji ne znaju kao izgleda moja maketica evo jedne fotke..
Image
Ova plava trasa je kolosek koji treba da se stavi u funkciju i vecim delom je pod maketom i iz njega ce se pod maketu ici u jednu veliku ranzirnu stanicu takodje skrivenu ispod makete sa koje ce polaziti sve kompozicije na voznju..

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 01:50 

Aaaahhaaaaaaaaa, "jelkice su u pitanju ???? A ja mislio kako ti netko neda mira na spavanju. he he, salu na stranu, jelkice su ti super. Pravo je vrijeme za prikaz nekog djela makete po principu "prije i sada". 1000 komada ljepa je to brojka i vjerujem da ce ti prsti dobro pozeleniti. Nego brojcile, ako jos nije kasno ona dva ulaza u tunel sto su ostrih uglova, to ti se neda preurediti u "klasican" izgled. Vjerijem da bi ljepse izgledalo. A stirodur ti nije nepoznat. No, ako si vidio negdje na nekoj fotki da takovi ulazi postoje onda je OK. Sve u svemu ljepo napredujes i nastavi sa fotkama za inspiraciju svima nama. :text-coolphotos:

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 08:22 

zar su vanjska dva kruga neovisna??
jedino ako se na onom križu ne ulazi iz drugog kruga u unutarnji treći krug??

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 09:36 

super si odradio jelke i brda B:B

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 09:54 

Neke jelke mu je odnjela ovoljetna suša,ali sve u svemu jako realistično izvedeno!
Boro,sjedi +5 D-)

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 10:31 

dperi wrote:
zar su vanjska dva kruga neovisna??
jedino ako se na onom križu ne ulazi iz drugog kruga u unutarnji treći krug??

Da ta dva kruga se voze posebno a zaboravio sam nacrtati mesto gde se ta dva ukrstaju tjs moze se preci iz jednog u drugi!

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 10:33 

piccolo wrote:
Aaaahhaaaaaaaaa, "jelkice su u pitanju ???? A ja mislio kako ti netko neda mira na spavanju. he he, salu na stranu, jelkice su ti super. Pravo je vrijeme za prikaz nekog djela makete po principu "prije i sada". 1000 komada ljepa je to brojka i vjerujem da ce ti prsti dobro pozeleniti. Nego brojcile, ako jos nije kasno ona dva ulaza u tunel sto su ostrih uglova, to ti se neda preurediti u "klasican" izgled. Vjerijem da bi ljepse izgledalo. A stirodur ti nije nepoznat. No, ako si vidio negdje na nekoj fotki da takovi ulazi postoje onda je OK. Sve u svemu ljepo napredujes i nastavi sa fotkama za inspiraciju svima nama. :text-coolphotos:

Ima tu stvari za urediti i preraditi podosta.. hehehe trenutno mi jelkice zadaju glavobolju a ono na sta mislis da me zzzz to je sve uredu piccolo dragi :BEE-:

Profile  

PostPosted: 25 Sep 2012, 10:34 

Damir wrote:
Neke jelke mu je odnjela ovoljetna suša,ali sve u svemu jako realistično izvedeno!
Boro,sjedi +5 D-)

Pa kolika je susa bila trebale su sve biti onakvog izgleda :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2012, 18:08 

Fotke danasnjih aktivnosti.. ovo najvise volim raditi pa kad mi se sve smuci ja navalim na scenic!
Image
Image
Image
Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 109 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Next

All times are UTC + 1 hour