mmatja wrote:
Dobro recite mi gdje ste do sad na kakvom sajmu ili burzi uplačivali ulaz??
Svake godine postoji meni prekrasna (samo) burza na Remizi u Grazu, 08.12. , koja se plaća 2 Eura...
mmatja wrote:
Koliko ja znam, se za sve muzeje, koji su državna ustanova naplačuje ulaz. A ta priredba ako je tako nazovemo, če biti u Etnografskom muzeju..Tako, da mi još uvjek nije sasvim jasno. Svugdje sam pročitao da če tog dana biti samo DRUŽENJE!! na drugom katu prostorije... Nigdje ni riječi u kakvoj burzi, sajmu i sličnome šta je bilo nadavno u Grazu, i što je obično u Ljubljani.
Ovo je točno, što se naplate ulaza u muzej tiče. I ovdje je cijena 15kn, što je nekih 2 Eura.
Baš zato što pokušavamo naše susrete napraviti na sličan način kao sve do sada, bez plaćanja ulaza. Uspijeli smo dogovoriti sa muzejem određenu količinu besplatnih ulaznica.
Što se tiče informacija vezano uz detalje oko burze, mislim da je logično da se informacije mogu naći barem na stranicama
kluba.A što se piše, koliko provjereno i tko piše po drugim forumima, najbolje je da svatko sam procijeni.
mmatja wrote:
Ako sta moje pisanje uzeli kao podcjenjivanje, je Vaš problem.
Stvarno ne razumijem zašto se prije postavljanja pitanja iznese kvalifikacija da smo nepošteni i da govorimo neistine, bez da se prvo pokuša saznati činjenice...
mmatja wrote:
Ja sam samo htio konkretan odgovor, na konkretno pitanje, na kojeg bi se moglo sasvim kratko odgovoriti. Bit če umogučeno prodavanje i gotovo. Ako bi se tako napisalo bio bi zadovoljan.
"Biti će. Kako su neki komotni..."
Mogao sam i tako, ali ne budem nikada tako...
...
Bez brige, stalno smo svi u organizaciji ovoga u kontaktu i rješavamo promptno sve probleme.
Jučer smo na sastanku Daco i ja razgovarali o tebi i siniju i novim prodavačima... danas se upravo organizira dodatak pozicija njihovog smještaja...
Biti ćete svi obaviješteni o svim važnim stvarima, čim mi imamo točnu i provjerenu informaciju.
BTW, reklame se vrte na 3 radio postaje, sutra ide reportaža na nacionalnoj TV u 8.30 - Dobro jutro Hrvatska... dakle ipak je to malo ozbiljnjiji projekat