It is currently 22 Nov 2024, 13:02

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 117 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next
  Previous topic | Next topic 
Author Message
PostPosted: 10 Mar 2013, 21:32 
Site Admin

Attachment:
zz kzmz 130309 dstanicic_9909_resize.jpg
zz kzmz 130309 dstanicic_9909_resize.jpg [ 170.19 KiB | Viewed 4275 times ]

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2013, 17:21 
Site Admin

Attachment:
zz kzmz 130309 dstanicic_9898_resize.jpg
zz kzmz 130309 dstanicic_9898_resize.jpg [ 169.87 KiB | Viewed 4247 times ]

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2013, 17:22 
Site Admin

Attachment:
zz kzmz 130309 dstanicic_9895_resize.jpg
zz kzmz 130309 dstanicic_9895_resize.jpg [ 129.92 KiB | Viewed 4247 times ]

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2013, 17:22 
Site Admin

Attachment:
zz kzmz 130309 dstanicic_9894_resize.jpg
zz kzmz 130309 dstanicic_9894_resize.jpg [ 243.52 KiB | Viewed 4247 times ]

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2013, 22:02 

Svaka čast dečki - postavili ste prave stvari u pravom ambijentu . Nikad bolje .
Moduli - najbolji do sada... drveni most ....stari metalni modeli ... ma nemam rijeći !
PS Ko je onaj sumnjivi tip u smeđoj vesti na početku - kao da je nešto sakril ispod veste ? Loptu ? LGB ?
Sav u stresu ...

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2013, 01:34 

Lijepo je to sve vidjeti. A gdje su štandovi za prodaju ili kupnju? Ajde budite toliko pošteni pa recite istinu. Da li če 16.3. uopšte postojati mogučnost prodaje ili kupovine!

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2013, 07:01 
Site Admin

mmatja wrote:
Lijepo je to sve vidjeti. A gdje su štandovi za prodaju ili kupnju? Ajde budite toliko pošteni pa recite istinu. Da li če 16.3. uopšte postojati mogučnost prodaje ili kupovine!

Pored izložbenog prostora s lijeve strane od dolaznih stepenica koja se ne vidi na ovim fotkama je prostor gdje će biti prodaja! U tom prostoru se trenutno održavaju radionice i predavanja za djecu. Trenutno pokušavamo naći rješenje jer se je javilo znatno više prodavača nego obično! :think:

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2013, 09:42 

mmatja wrote:
A gdje su štandovi za prodaju ili kupnju? Ajde budite toliko pošteni pa recite istinu. Da li če 16.3. uopšte postojati mogučnost prodaje ili kupovine!

Kada smo već kod poštenja i istine... :roll:

1. Da se samo malo istraživalo, vidjelo bi se da je na svakim susretima bila prodaja...
2. Da se samo malo pogledalo po fotkama sa tih susreta, vidjelo bi se koliko je bilo prodavača i kako je to išlo na 14 prethodnih susreta
3. Da se malo detaljnjije provjerilo, vidjelo bi se da nije niti jednom najavljen neki događaj ili nešto, pa da je to bilo otkazano.
4. Dosta je hrabro ovako napamet izjaviti da smo grupa smotanaca koji nešto najave pa onda poslije - tko zna... za nekoga tko nije bio na niti jednim susretima, koliko znam.
5. Da se kojim slučajem zbog neke više sile mora otkazati prodaja, onda bi to bilo već odavno objavljeno jer imamo prodavače koji dolaze stvarno izdaleka.

Svakako apeliram na malo više poštovanja, na cijelu organizaciju, pogoto kada se uzme u obzir da se cijeli događaj organizira na javnom i reprezentativnom mjestu.
Organizira ga preko 20 ljudi, koji koriste slobodne dane i godišnji odmor da mogu odraditi dežurstva, ne zanemarimo njihove potrošene resurse.

Prodaja?
U strogom centru metropole uspjela se izorganizirati slobodna prodaja privatnih osoba bez problema sa poreznim zakonima, u 65m kvadratnih!

Za kraj, stvar za koju se još uvijek borimo je da pokušamo prodavače smjestiti na jedno državno parkiralište blizu, uz dozvolu.
Dakle, to još nije sigurno...

Nadam se da je sada dosta toga jasnije, pa hajdemo ispočetka.

....

Bok Mmatja,

Veselim se što ćeš nam po prvi puta doći! :B

Da li trebaš kakvu pomoć za subotu?

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2013, 10:59 

Hvala za pojašnjenje. Zašto sam tako napisao? Zato jer sam negdje pročitao, (samo neznam na kome forumu ,ovdje ili na malezeljeznice), da če članovi Vašeg kluba za subutu 16.3.obezbediti besplatne ulaznice???. Dobro recite mi gdje ste do sad na kakvom sajmu ili burzi uplačivali ulaz?? Koliko ja znam, se za sve muzeje, koji su državna ustanova naplačuje ulaz. A ta priredba ako je tako nazovemo, če biti u Etnografskom muzeju..Tako, da mi još uvjek nije sasvim jasno. Svugdje sam pročitao da če tog dana biti samo DRUŽENJE!! na drugom katu prostorije... Nigdje ni riječi u kakvoj burzi, sajmu i sličnome šta je bilo nadavno u Grazu, i što je obično u Ljubljani. Ako sta moje pisanje uzeli kao podcjenjivanje, je Vaš problem. Ja sam samo htio konkretan odgovor, na konkretno pitanje, na kojeg bi se moglo sasvim kratko odgovoriti. Bit če umogučeno prodavanje i gotovo. Ako bi se tako napisalo bio bi zadovoljan. Tako još uvjek neznam. Da ne bi mi tamo došli samo u posjet muzeju,jer ne bilo mjesta za prodaju, pošto sam istotako negdje pročitao na jednom od foruma, da je veliko zanimanje.
Još uvjek čekam konkretan odgovor. Može i na PP.
L.P.

Profile  

PostPosted: 12 Mar 2013, 13:23 

mmatja wrote:
Dobro recite mi gdje ste do sad na kakvom sajmu ili burzi uplačivali ulaz??

Svake godine postoji meni prekrasna (samo) burza na Remizi u Grazu, 08.12. , koja se plaća 2 Eura...

mmatja wrote:
Koliko ja znam, se za sve muzeje, koji su državna ustanova naplačuje ulaz. A ta priredba ako je tako nazovemo, če biti u Etnografskom muzeju..Tako, da mi još uvjek nije sasvim jasno. Svugdje sam pročitao da če tog dana biti samo DRUŽENJE!! na drugom katu prostorije... Nigdje ni riječi u kakvoj burzi, sajmu i sličnome šta je bilo nadavno u Grazu, i što je obično u Ljubljani.

Ovo je točno, što se naplate ulaza u muzej tiče. I ovdje je cijena 15kn, što je nekih 2 Eura.
Baš zato što pokušavamo naše susrete napraviti na sličan način kao sve do sada, bez plaćanja ulaza. Uspijeli smo dogovoriti sa muzejem određenu količinu besplatnih ulaznica.

Što se tiče informacija vezano uz detalje oko burze, mislim da je logično da se informacije mogu naći barem na stranicama kluba.
A što se piše, koliko provjereno i tko piše po drugim forumima, najbolje je da svatko sam procijeni.

mmatja wrote:
Ako sta moje pisanje uzeli kao podcjenjivanje, je Vaš problem.

Stvarno ne razumijem zašto se prije postavljanja pitanja iznese kvalifikacija da smo nepošteni i da govorimo neistine, bez da se prvo pokuša saznati činjenice... :think:

mmatja wrote:
Ja sam samo htio konkretan odgovor, na konkretno pitanje, na kojeg bi se moglo sasvim kratko odgovoriti. Bit če umogučeno prodavanje i gotovo. Ako bi se tako napisalo bio bi zadovoljan.

"Biti će. Kako su neki komotni..."

Mogao sam i tako, ali ne budem nikada tako... ;)

...

Bez brige, stalno smo svi u organizaciji ovoga u kontaktu i rješavamo promptno sve probleme.
Jučer smo na sastanku Daco i ja razgovarali o tebi i siniju i novim prodavačima... danas se upravo organizira dodatak pozicija njihovog smještaja...
Biti ćete svi obaviješteni o svim važnim stvarima, čim mi imamo točnu i provjerenu informaciju.

BTW, reklame se vrte na 3 radio postaje, sutra ide reportaža na nacionalnoj TV u 8.30 - Dobro jutro Hrvatska... dakle ipak je to malo ozbiljnjiji projekat D-)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 117 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour